reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie tez jakieś 3 cykle jeszcze ale psychicznie będę spokojniejsza jak z 2 razy w miesiącu pójdę [emoji6] A jak to w ogóle wyglada i ile kosztuje?

A No to "juz" gratuluje [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja tez będę sobie chodziła pewnie 2x w miesiącu. Jesteś umówiona na godzinę ale jest to tylko godzina umowna bo przychodzi się i pacjenci wchodzą wg kolejki.
Pani Kasia pyta z czym się przychodzi, dopytuje szczegóły o in vitro, dawki leków, jakie przyczyny niepłodności o odżywianie, każe pokazać język.
Potem na kozetkę i mówi gdzie będzie wbijała igły żeby odsłonić te miejsca. Igły wbijane są dosyć mocno, trochę to może bolec. Leżysz tak 5-10 minut i do widzenia.
To na pewno nie jest spa, jak to sobie niektórzy wyobrażają. Ona zajmuje się przypadkami do leczenia, a nie akupunktura relaksacyjna. Takich osób nawet nie przyjmuje.

To "już" dziękuje! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez będę sobie chodziła pewnie 2x w miesiącu. Jesteś umówiona na godzinę ale jest to tylko godzina umowna bo przychodzi się i pacjenci wchodzą wg kolejki.
Pani Kasia pyta z czym się przychodzi, dopytuje szczegóły o in vitro, dawki leków, jakie przyczyny niepłodności o odżywianie, każe pokazać język.
Potem na kozetkę i mówi gdzie będzie wbijała igły żeby odsłonić te miejsca. Igły wbijane są dosyć mocno, trochę to może bolec. Leżysz tak 5-10 minut i do widzenia.
To na pewno nie jest spa, jak to sobie niektórzy wyobrażają. Ona zajmuje się przypadkami do leczenia, a nie akupunktura relaksacyjna. Takich osób nawet nie przyjmuje.

To "już" dziękuje! [emoji12]

No to dzwonię do niej! Ale mnie zmartwiała z ta kolejka [emoji58] bo ja do pracy chciałam normalnie chodzić...

Ja po badaniu. Diagnoza - dziewczynka, ale nie bralam juz nic innego pod uwage :) 390g. Wszystko na miejscu. Fotki, wieczorem, jesli uda mi sie cos z tego wybrać. Jesli nie jutro mam drugie polowkowe :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie madziu!!! niech malutka pieknie rosnie [emoji10]

No to dzwonię do niej! Ale mnie zmartwiała z ta kolejka [emoji58] bo ja do pracy chciałam normalnie chodzić...

Ale jak umówisz się na sam początek i przyjedziesz jeszcze chwile wcześniej to nie będzie problemu!
Ja czasem przychodzę i jest godzina czekania a czasem wchodzę z marszu.. nie ma reguły. Tylko ja zawsze popołudniu się umawiam. Nie wiem jak jest rano.

Hej. Mam pytanie ... w zeszły poniedziałek miała hosteroskopie. Wszystko przebiegło bezproblemowo, żadnego bólu po. Dwa dni temu przyplątała mi się jakaś infekcja (ginekologiczna w sensie - może po antybiotyku, który wzięłam po zabiegu). Wiec standardowo wzięłam Iladian - mój pewnik jeżeli chodzi o infekcje tego typu. I dziś przed chwila dostałam skurczy takich mocnych (ledwo wyszłam z auta :(() czy to może mieć jakiś związek? Może po histero to normalne .... zadzwonię do kliniki za chwilkę, bo w tej chwili nie mam jak, a w między czasie pomyślałam, że zapytam Was ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej. Mam pytanie ... w zeszły poniedziałek miała hosteroskopie. Wszystko przebiegło bezproblemowo, żadnego bólu po. Dwa dni temu przyplątała mi się jakaś infekcja (ginekologiczna w sensie - może po antybiotyku, który wzięłam po zabiegu). Wiec standardowo wzięłam Iladian - mój pewnik jeżeli chodzi o infekcje tego typu. I dziś przed chwila dostałam skurczy takich mocnych (ledwo wyszłam z auta :(() czy to może mieć jakiś związek? Może po histero to normalne .... zadzwonię do kliniki za chwilkę, bo w tej chwili nie mam jak, a w między czasie pomyślałam, że zapytam Was ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miałam 2 histero i nic takiego nie przechodziłam..
a nie ma mozliwosci ze to np implantacja?...

Do góry