reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na pewno ten temat był wielokrotnie poruszany, ale nie mogę znaleźć :)

W którym dpt , przy podanym 5 dniowym zarodku robilyscie bete ?
Przy moim pierwszym synku robiłam bete w 9dtp i była 197 . Teraz mam być w klinice 8dpt, ale chciałabym zrobić bete przed wyjazdem, żeby się w podróży za mocno nie stresować.

reklama
Na pewno ten temat był wielokrotnie poruszany, ale nie mogę znaleźć :)

W którym dpt , przy podanym 5 dniowym zarodku robilyscie bete ?
Przy moim pierwszym synku robiłam bete w 9dtp i była 197 . Teraz mam być w klinice 8dpt, ale chciałabym zrobić bete przed wyjazdem, żeby się w podróży za mocno nie stresować.

Ja tez jeździłam ze Szczecina do Białegostoku i zawsze robiłam na miejscu w Diagnostyce ale chyba u Ciebie jest inaczej bo startujesz z jakiegoś programu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trochę z innej beczki przed chwilką miałam kontrole z pracy w sprawie zwolnienia l4 ledwo jestem 2 tydzień na zwolnieniu a tu taka niespodzianka przyjechał BH-powiec i pyta sie mnie co mi dolega co to za pytanie ? Więc mówię do niego że to moja prywatna sprawa i nie będę opowiadać o moich "chorobach " no tak mnie wk...rwił że szok
No pracodawca ma prawo przyjechać na kontrolę ale z tego co sie orientuje to powinny przyjechać min 2 osoby. A ty oczywiście nie masz obowiązku mówić z jakiego powodu jesteś na l4. Dobrze ze byłaś w domu [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

zuzanka34,
pytałaś czy miałam allmr i ct, jeszcze nie.
ile te badania kosztują u Paśnika?
na razie zaczynam przyczynę z imunno.
dobrze, że chociaż kilka mam swoich.
chociaż tych szczepień się boję, bo są różne opinie.
od kiedy sama sobie zdiagnozowałam hashi nic więcej nie szukałam.
czułam się kiepsko, ledwo żyłam, a interniści wmawiali mi deprechę,
zrobiłam wtedy pamiętam jak dziś pakiet tarczycowy z tymi przeciwciałami
i zaniemówiłam, oczywiście internista też.
dobrze, że można tak zrobić z tym intralipidem za 50zł..
ile oni zarabiają to szoook.
ciekawe czy któraś atosiban gdzieś też sobie podawała poza swoją kliniką?
sorrry, nie mogę dzisiaj usnąć i tak kombinuję.

Super, że napisałas. Ja teraz jadę do swojej przychodni niech mi podadzą ten intralipid. A wieczorkiem Ci napisze co mam od paśnika

Ja tez jeździłam ze Szczecina do Białegostoku i zawsze robiłam na miejscu w Diagnostyce ale chyba u Ciebie jest inaczej bo startujesz z jakiegoś programu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć :) Tak , teraz jestem w programie klinicznym, testowanie leku, dzięki temu mam niewielkie koszty. Wymóg jest taki, ze na bete musze zgłosić się w klinice, wlasnie 8 dpt, ale chcę skoczyć do diagnostyki 7dpt, żeby mieć spokojniejsza głowe i wiedzieć z jakim nastawieniem jechać.

Dziewczyny ja byłam sprawdzana przez ZUS na macierzyńskim. Duża firma, lata pracy a pytali się o mnie w firmie. Nie dziwi,że pracodawca sprawdza.. a już co myślę o takich pracodawcach to inna sprawa
Na macierzyńskim? Serio? Pierwsze słyszę, rozumiem zwolnienie ale macierzyński to urlop i należy nam się jak psu buda.

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry