reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
1 raz gonapepthyl daily 21 zastrzyków tabletki antykoncepcyjne, menopur 300 dziennie i elongva 160mg, dwa Ovitrelle
2 raz 3 miesiące diphedreline 3.7, menopur 150 dziennie i gonal 300 dziennie, dwa ocitrelle
3 raz gonal 450 dziennie antykoncepcja 25 dni i cleo 3 pastylki dziennie do tego jeszcze jakies 3 zastrzyki na "c" i Ovitrelle
o ***** :) to rzeczywiście końskie! może przedobrzyli? odpocznij kilka miesięcy, zregeneruj się i zaczynaj od nowa ! nie łam się!

Ivo ,
zanim podejdziesz do KD kazda klinika da wam do wypelnienia ankiete odnosnie dawczyni...wiek,wyksztalcenie,wzrost,waga,kolor oczu ,wlosow i beda szukac w bazie i zanim dojdzie do czegokolwiek przedstawia Wam propozycje. Jesli sie zdecydujesz ,pros o dawczynie ktora,albo ma swoje dzieci albo pozytywna stymulacje za soba, u dziewczyn ,ktore podchodza do tego pierwszy raz,nigdy nie wiadomo jaki bedzie efekt koncowy.A ze ,wszystko wymaga zgrania ,lepiej brac dawczynie ,ktora juz przez to pozytywnie przeszla.

Dziękuje.
Myślę o tym coraz częściej, bo szkoda mi faszerowania się tą chemią i szkoda straconej kasy.
Ostatnio jak wspomniałam o tym jednemu z dr to powiedział, że jeszcze na to za wcześnie. Dopóki są niby komórki dopóty trzeba próbować . Mnie nie zależy juz na biologicznym dziecku,zależy mi na dziecku.
A gdzie annemarie polecasz szukać kliniki od KD???

Współczuję, mi nawet przy wsparciu męża było bardzo ciężko. A jakby go nie było... no nie wiem :(
On wpada w skrajności w skrajność albo jest słodki cukiereczek albo gorzka czekolada, no cóż ma ciężki harakter ale jest bardzo dobrym człowiekiem i wiem że mnie kocha

reklama
Do góry