reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czytałem, Czytałem. O tym glucie ropnym dzisiaj. :p
M@gda widzisz jazdy pamięta i nie zapomni o glucie ropnym [emoji23][emoji23][emoji23]

Witaj Michalll82. Jesteś dużym wsparciem dla żony, a to jest najważniejsze. Dobrze, że przechodzicie przez to razem.
Tez się ciesze, ze mój M był ze mną i mnie namówił na ostatnie podejście. Gdybym go nie posłuchała nie było by teraz mojego szczęścia, który śpi w tej chwili w łóżeczku

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Krzyżak ;) Prawie wieś, bo z wiekow temu ;)
Ja przyjezdna byłam do Wawy, ale nie podpasowała mi. Ja ze Świętokrzyskiego :D:D długie ciemne włosy mam, czarnego kota też, miotła się znajdzie, ewentualnie odkurzacz, bo teraz dalej mam na te sabaty.

Właśnie, może to tam mnie tak zawiało, że teraz angina :D:D

Michall

Aż tak dobrze mają niektóre z nas...
Żona tez tak zaangażowana?? Też czyta nas czy nic nie wie?? Nieświadomie lepiej to przejść.

Ja przyjezdna byłam do Wawy, ale nie podpasowała mi. Ja ze Świętokrzyskiego :D:D długie ciemne włosy mam, czarnego kota też, miotła się znajdzie, ewentualnie odkurzacz, bo teraz dalej mam na te sabaty.

Zachcialo Ci się na sabat przylatywac [emoji23][emoji23]dobrze, że ja opuściłam [emoji14]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No tak, nic na forum się nie ukryje :)

A gdzie się leczycie???
Bialystok, Bocian. Jak nie uda się, to Z nie chce słyszeć o zmianie kliniki. Powtórkę chce tutaj. Inseminacja, czy transfer. Opieka super. Mamy do Białegostoku ok 360 w jedno stronę. Często o 3 w nocy wyjazd był, bo o 8.30 wizyta.

Świętokrzyskie czyli...swieta krzyczala i musiała uciec ;)

reklama
Bialystok, Bocian. Jak nie uda się, to Z nie chce słyszeć o zmianie kliniki. Powtórkę chce tutaj. Inseminacja, czy transfer. Opieka super. Mamy do Białegostoku ok 360 w jedno stronę. Często o 3 w nocy wyjazd był, bo o 8.30 wizyta.

A jak droga do Białego teraz?? U kogo z lekarzy jesteście? ?

Do góry