Michalll82
Zaciekawiona BB
Duphaston,clexane i euthyrox czy cos takiegoA jakie leki bierze żona?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duphaston,clexane i euthyrox czy cos takiegoA jakie leki bierze żona?
M@gda widzisz jazdy pamięta i nie zapomni o glucie ropnym [emoji23][emoji23][emoji23]Czytałem, Czytałem. O tym glucie ropnym dzisiaj.
No tak, nic na forum się nie ukryjeCzytałem, Czytałem. O tym glucie ropnym dzisiaj.
Ja Krzyżak Prawie wieś, bo z wiekow temuja tam wyprowadziłam się na wieś, bo Wawy nie lubię baaaardzo. taka wieś nie wieś podwarszawska, ale jest spokojniej. A co do weków, kiszonych nie bardzo lubimy, ale dżemy śmigam
Ja przyjezdna byłam do Wawy, ale nie podpasowała mi. Ja ze Świętokrzyskiego długie ciemne włosy mam, czarnego kota też, miotła się znajdzie, ewentualnie odkurzacz, bo teraz dalej mam na te sabaty.Ja Krzyżak Prawie wieś, bo z wiekow temu
Zachcialo Ci się na sabat przylatywac [emoji23][emoji23]dobrze, że ja opuściłam [emoji14]Ja przyjezdna byłam do Wawy, ale nie podpasowała mi. Ja ze Świętokrzyskiego długie ciemne włosy mam, czarnego kota też, miotła się znajdzie, ewentualnie odkurzacz, bo teraz dalej mam na te sabaty.
Właśnie, może to tam mnie tak zawiało, że teraz angina
Bialystok, Bocian. Jak nie uda się, to Z nie chce słyszeć o zmianie kliniki. Powtórkę chce tutaj. Inseminacja, czy transfer. Opieka super. Mamy do Białegostoku ok 360 w jedno stronę. Często o 3 w nocy wyjazd był, bo o 8.30 wizyta.No tak, nic na forum się nie ukryje
A gdzie się leczycie???
Świętokrzyskie czyli...swieta krzyczala i musiała uciecJa przyjezdna byłam do Wawy, ale nie podpasowała mi. Ja ze Świętokrzyskiego długie ciemne włosy mam, czarnego kota też, miotła się znajdzie, ewentualnie odkurzacz, bo teraz dalej mam na te sabaty.
Właśnie, może to tam mnie tak zawiało, że teraz angina
Bialystok, Bocian. Jak nie uda się, to Z nie chce słyszeć o zmianie kliniki. Powtórkę chce tutaj. Inseminacja, czy transfer. Opieka super. Mamy do Białegostoku ok 360 w jedno stronę. Często o 3 w nocy wyjazd był, bo o 8.30 wizyta.