reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja u Gretki milam dwa podejścia...przepisałam sie do Czerwinskiej

Ja z całego serca polecam panią doktor Anna Piekarz-Adamczyk przyjmuje w Bielsku lub w Katowicach w Gyncentrum to jest Anioł nie człowiek - super nigdy nie spotkałam takiego lekarza tyle co ona ze mną przeszła to inny lekarz już dawno straciłby cierpliwość, to moje wieczne płakanie na wizytach a mimo to wszystko, dzięki niej jestem teraz w ciąży i to na dodatek bliźniaczej i nadal do niej chodzę i walczymy żeby było dobrze :-) I dzieciaczki zdrowo rosną...

reklama
Ja z całego serca polecam panią doktor Anna Piekarz-Adamczyk przyjmuje w Bielsku lub w Katowicach w Gyncentrum to jest Anioł nie człowiek - super nigdy nie spotkałam takiego lekarza tyle co ona ze mną przeszła to inny lekarz już dawno straciłby cierpliwość, to moje wieczne płakanie na wizytach a mimo to wszystko, dzięki niej jestem teraz w ciąży i to na dodatek bliźniaczej i nadal do niej chodzę i walczymy żeby było dobrze :-) I dzieciaczki zdrowo rosną...
Tusiaczzek... tak dawno Cię nie widziałam. Ze 2 razy cię tu nawoływałam :) Co u Ciebie?? Znasz płcie??

Michall

Aż tak dobrze mają niektóre z nas...
Żona tez tak zaangażowana?? Też czyta nas czy nic nie wie?? Nieświadomie lepiej to przejść.
Nie wie. Mówi bym nie angazowal się, bo gorzej przezyje rozczarowanie. Ja jestem na nie gotowy, ale wole angazowac się we wszystko co dla mnie wazne. Po tacie to mam. :) On byl od dawania po kryjomu kasy na dyskoteki, a mama od zabraniania w ogóle na nie chodzic. ;)

A jak z atralnymi pęcherzykami i Fsh??
Szczerze miałaś końskie dawki i dlatego organizm się juz rozleniwil.
Moze powinni zrobić Ci na cyklu naturalnym in vitro?? Delikatne wspomaganie z Clo i czymś jeszcze. Ja o tym myślę nastepnym razem . Chyba,że zdecyduję się na Kd tylko chciałabym komórkę od kobietki 25-27lat. Tego pewnie nikt nie gwarantuje.

Ivo ,
zanim podejdziesz do KD kazda klinika da wam do wypelnienia ankiete odnosnie dawczyni...wiek,wyksztalcenie,wzrost,waga,kolor oczu ,wlosow i beda szukac w bazie i zanim dojdzie do czegokolwiek przedstawia Wam propozycje. Jesli sie zdecydujesz ,pros o dawczynie ktora,albo ma swoje dzieci albo pozytywna stymulacje za soba, u dziewczyn ,ktore podchodza do tego pierwszy raz,nigdy nie wiadomo jaki bedzie efekt koncowy.A ze ,wszystko wymaga zgrania ,lepiej brac dawczynie ,ktora juz przez to pozytywnie przeszla.

reklama
Nie wie. Mówi bym nie angazowal się, bo gorzej przezyje rozczarowanie. Ja jestem na nie gotowy, ale wole angazowac się we wszystko co dla mnie wazne. Po tacie to mam. :) On byl od dawania po kryjomu kasy na dyskoteki, a mama od zabraniania w ogóle na nie chodzic. ;)
No takie role rodziców, jedno jest dobrym policjantem, drugie złym. Mąż juz wyznaczył mi rolę tego złego :D:D

Do góry