reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki strasznie sie stresuje tym wszystkim myslalam,ze to ze mna jest cos nie tak.Pracuje normalnie i obawiam się zeby nie zaszkodzic tzn nie dzwigam i probuje oszczedzac sie jak moge,ale jednak praktycznie caly czas na nogach i troche mam do siebie o to zal.Wczoraj jeszcze zmarła moja babcia....najlepsza przyjaciolka powiedziala mi jednoczesnie pocieszajac,ze jedno zycie musi sie skonczyc aby drugie sie pojawilo....mam nadzieje,ze z calej tej tragedii okaze sie,ze to zycie wlasnie zaczyna sie we mnie
Też pracowałam normalnie u mnie w klinice zalecają normalny tryb życia zakaz leżenia z nogami do góry ;) potem 48 h migreny zmusily mnie do wolnego.
7dpt blastki? Ja wtedy robiłam betę

reklama
Powiedzcie mi kochane czy ze mna jest cos nie tak?Jestem w 7dpt nie czuje nic kompletnie.Dzis jest dzien spodziewanej miesiaczki oczywiscie piersi bola masakrycznie tak jak zawsze,ale nic poza tym zadnych sygnalow pt,,tak mamusiu zostaje z Toba na dluzej''.No i oczywiscie ciagle jem jem i jem jak zwykle przed miesiaczka.Troche mnie to niepokoi:(((((
Ja tak miałam i w 6 dpt wyszła mi ładna beta :) piersi bolały i brzuch jak na okres...

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Dziewczyny mam do was takie pytanie czy istnieje ryzyko zrobienia krzywdy maleństwu w brzuszku poprzez robienie zastrzyków np prolutex? Bo wiadomo do tego leku trzeba samemu dokupować igły...i tak właśnie się martwię trochę...
A Prolutex to nie domiesniowo masz? Myślę że zastrzyki nie zaszkodzi maleństwu w żadnym wypadku... [emoji4]

— Phil Bosmans

L4 2 czyli chłodzone obligacje tylko do zakupów pierwszej potrzeby, wizyt u lekarza, i spaceru. Niestety też uważam że to głupie ale mam to sprawdzone już i jestem tego pewna. Może Ci oczywiście nie trafić ale nigdy nie wiadomo. Niby jest maszyna losujaca ale jakoś częściej trafia na tych którzy pobiera a wyższe zasiłki. Uważam to za poniżajace. Zapytaj il nawet Pani w ZUS która przyjmuje zwolnienia ja ostatnio ja o wszystko wysyłałam i powiedziala dokładnie to co napisalam
Ja mam dosyć wysoki zasiłek, a ani w pierwszej ciąży, ani teraz żadnych kontroli, chociaż w obu wypadkach zwolnienie trwało 4,5 miesiąca.

Też pracowałam normalnie u mnie w klinice zalecają normalny tryb życia zakaz leżenia z nogami do góry ;) potem 48 h migreny zmusily mnie do wolnego.
7dpt blastki? Ja wtedy robiłam betę
No tak 7 dpt blastki boję się tak wcześnie zrobić kazali mi dopiero w 11 dniu, sikaniec wczoraj nic nie pokazał [emoji30]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

No tak 7 dpt blastki boję się tak wcześnie zrobić kazali mi dopiero w 11 dniu, sikaniec wczoraj nic nie pokazał [emoji30]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sikanca wcale nie robiłam tylko betę [emoji4]

— Phil Bosmans

reklama
Dzieki strasznie sie stresuje tym wszystkim myslalam,ze to ze mna jest cos nie tak.Pracuje normalnie i obawiam się zeby nie zaszkodzic tzn nie dzwigam i probuje oszczedzac sie jak moge,ale jednak praktycznie caly czas na nogach i troche mam do siebie o to zal.Wczoraj jeszcze zmarła moja babcia....najlepsza przyjaciolka powiedziala mi jednoczesnie pocieszajac,ze jedno zycie musi sie skonczyc aby drugie sie pojawilo....mam nadzieje,ze z calej tej tragedii okaze sie,ze to zycie wlasnie zaczyna sie we mnie

To jesteśmy w tym samym dniu po transferze. Robisz betę w niedzielę?

Do góry