reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiedzcie mi kochane czy ze mna jest cos nie tak?Jestem w 7dpt nie czuje nic kompletnie.Dzis jest dzien spodziewanej miesiaczki oczywiscie piersi bola masakrycznie tak jak zawsze,ale nic poza tym zadnych sygnalow pt,,tak mamusiu zostaje z Toba na dluzej''.No i oczywiscie ciagle jem jem i jem jak zwykle przed miesiaczka.Troche mnie to niepokoi:(((((
Nie denerwuj się. Wiele dziewczyn nie miało w ogóle objawów i miały pozytywne wyniki. Jeszcze 2-3 dni i zrób betę. X

reklama
U mnie gin był zadowolony jak oglądał jajnik z pęcherzykami przed rozpisaniem stymulacji. Był tak spokojny i pewny ze będzie dobrze ze nie sądziłam ze będzie jakiś problem. A jednak. Właśnie każdy innej wielkości urósł i to był problem. Tydzień po punkcji miałam jeszcze 2 czy 3 przerośniete pecherzyki niepekniete.
Gdyby wszystkie równo rosły to pobrałby mi ze 6 a nie 3.
Drugi jajnik jest w ogóle niezlokalizowany na usg. Po usunięciu laparoskopowo torbieli chyba jednak za dużo go poszarpali i na razie się nie odbudował/nie funkcjonuje, nie wiem, na usg go nie bardzo widać. Także muszę liczyć tylko na jeden jajnik.
A ta dhea może być podwyższona po lekach na stymulację jeszcze? Robił ktoś to badanie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój ten po operacji ruszył po 3 stymulacji... I to on dał 1 zarodek :rolleyes: ten jajnik który mówili że umarł....a przy 4 stymulacji to dał nawet kilka pięknych sztuk.
Ja tego badania nie robiłam.
Czekaj co tam Lewandowski powie

Ostatnia edycja:
Powiedzcie mi kochane czy ze mna jest cos nie tak?Jestem w 7dpt nie czuje nic kompletnie.Dzis jest dzien spodziewanej miesiaczki oczywiscie piersi bola masakrycznie tak jak zawsze,ale nic poza tym zadnych sygnalow pt,,tak mamusiu zostaje z Toba na dluzej''.No i oczywiscie ciagle jem jem i jem jak zwykle przed miesiaczka.Troche mnie to niepokoi:(((((
U mnie jakieś objawy jak lekkiej mdłości pojawiły się 26 dpt a byłam już po 3 pozytywnych betach i serduszku :tak:
1 pozytywny obiaw ciąży to beta wszystkie inne objawy.... to jak wróżenie z fusów :D

Tak, tylko ja mam amh ponad 7 i miało być tak pięknie, lekarz, że łatwo będzie mnie stymulować a dzis mi mówi, że wygląda tak jakby nie zareagowała na leki. Zawsze pod górke...
A czym jesteś stymulowana?
Ja mam AMH 7,51 biorę Menopur 150 dziennie i Gonapeptyl. Jutro w 8 dc mam wizytę i podgląd pęcherzyków.

1496336625-aaaaaa.jpeg
a to mój kropeczek, wygląda jak pierścionek z brylantem :)

WooooooooooooW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze :)

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję! Pięknie [emoji3]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

reklama
U mnie jakieś objawy jak lekkiej mdłości pojawiły się 26 dpt a byłam już po 3 pozytywnych betach i serduszku :tak:
1 pozytywny obiaw ciąży to beta wszystkie inne objawy.... to jak wróżenie z fusów :D

Dzieki strasznie sie stresuje tym wszystkim myslalam,ze to ze mna jest cos nie tak.Pracuje normalnie i obawiam się zeby nie zaszkodzic tzn nie dzwigam i probuje oszczedzac sie jak moge,ale jednak praktycznie caly czas na nogach i troche mam do siebie o to zal.Wczoraj jeszcze zmarła moja babcia....najlepsza przyjaciolka powiedziala mi jednoczesnie pocieszajac,ze jedno zycie musi sie skonczyc aby drugie sie pojawilo....mam nadzieje,ze z calej tej tragedii okaze sie,ze to zycie wlasnie zaczyna sie we mnie

Do góry