reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiedzcie mi kochane czy ze mna jest cos nie tak?Jestem w 7dpt nie czuje nic kompletnie.Dzis jest dzien spodziewanej miesiaczki oczywiscie piersi bola masakrycznie tak jak zawsze,ale nic poza tym zadnych sygnalow pt,,tak mamusiu zostaje z Toba na dluzej''.No i oczywiscie ciagle jem jem i jem jak zwykle przed miesiaczka.Troche mnie to niepokoi:(((((
Nie denerwuj się. Wiele dziewczyn nie miało w ogóle objawów i miały pozytywne wyniki. Jeszcze 2-3 dni i zrób betę. X

reklama
U mnie gin był zadowolony jak oglądał jajnik z pęcherzykami przed rozpisaniem stymulacji. Był tak spokojny i pewny ze będzie dobrze ze nie sądziłam ze będzie jakiś problem. A jednak. Właśnie każdy innej wielkości urósł i to był problem. Tydzień po punkcji miałam jeszcze 2 czy 3 przerośniete pecherzyki niepekniete.
Gdyby wszystkie równo rosły to pobrałby mi ze 6 a nie 3.
Drugi jajnik jest w ogóle niezlokalizowany na usg. Po usunięciu laparoskopowo torbieli chyba jednak za dużo go poszarpali i na razie się nie odbudował/nie funkcjonuje, nie wiem, na usg go nie bardzo widać. Także muszę liczyć tylko na jeden jajnik.
A ta dhea może być podwyższona po lekach na stymulację jeszcze? Robił ktoś to badanie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój ten po operacji ruszył po 3 stymulacji... I to on dał 1 zarodek :rolleyes: ten jajnik który mówili że umarł....a przy 4 stymulacji to dał nawet kilka pięknych sztuk.
Ja tego badania nie robiłam.
Czekaj co tam Lewandowski powie

Ostatnia edycja:
Powiedzcie mi kochane czy ze mna jest cos nie tak?Jestem w 7dpt nie czuje nic kompletnie.Dzis jest dzien spodziewanej miesiaczki oczywiscie piersi bola masakrycznie tak jak zawsze,ale nic poza tym zadnych sygnalow pt,,tak mamusiu zostaje z Toba na dluzej''.No i oczywiscie ciagle jem jem i jem jak zwykle przed miesiaczka.Troche mnie to niepokoi:(((((
U mnie jakieś objawy jak lekkiej mdłości pojawiły się 26 dpt a byłam już po 3 pozytywnych betach i serduszku :tak:
1 pozytywny obiaw ciąży to beta wszystkie inne objawy.... to jak wróżenie z fusów :D

Tak, tylko ja mam amh ponad 7 i miało być tak pięknie, lekarz, że łatwo będzie mnie stymulować a dzis mi mówi, że wygląda tak jakby nie zareagowała na leki. Zawsze pod górke...
A czym jesteś stymulowana?
Ja mam AMH 7,51 biorę Menopur 150 dziennie i Gonapeptyl. Jutro w 8 dc mam wizytę i podgląd pęcherzyków.

1496336625-aaaaaa.jpeg
a to mój kropeczek, wygląda jak pierścionek z brylantem :)

WooooooooooooW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze :)

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję! Pięknie [emoji3]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

reklama
U mnie jakieś objawy jak lekkiej mdłości pojawiły się 26 dpt a byłam już po 3 pozytywnych betach i serduszku :tak:
1 pozytywny obiaw ciąży to beta wszystkie inne objawy.... to jak wróżenie z fusów :D

Dzieki strasznie sie stresuje tym wszystkim myslalam,ze to ze mna jest cos nie tak.Pracuje normalnie i obawiam się zeby nie zaszkodzic tzn nie dzwigam i probuje oszczedzac sie jak moge,ale jednak praktycznie caly czas na nogach i troche mam do siebie o to zal.Wczoraj jeszcze zmarła moja babcia....najlepsza przyjaciolka powiedziala mi jednoczesnie pocieszajac,ze jedno zycie musi sie skonczyc aby drugie sie pojawilo....mam nadzieje,ze z calej tej tragedii okaze sie,ze to zycie wlasnie zaczyna sie we mnie

Do góry