reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki strasznie sie stresuje tym wszystkim myslalam,ze to ze mna jest cos nie tak.Pracuje normalnie i obawiam się zeby nie zaszkodzic tzn nie dzwigam i probuje oszczedzac sie jak moge,ale jednak praktycznie caly czas na nogach i troche mam do siebie o to zal.Wczoraj jeszcze zmarła moja babcia....najlepsza przyjaciolka powiedziala mi jednoczesnie pocieszajac,ze jedno zycie musi sie skonczyc aby drugie sie pojawilo....mam nadzieje,ze z calej tej tragedii okaze sie,ze to zycie wlasnie zaczyna sie we mnie
Też pracowałam normalnie u mnie w klinice zalecają normalny tryb życia zakaz leżenia z nogami do góry ;) potem 48 h migreny zmusily mnie do wolnego.
7dpt blastki? Ja wtedy robiłam betę

reklama
Powiedzcie mi kochane czy ze mna jest cos nie tak?Jestem w 7dpt nie czuje nic kompletnie.Dzis jest dzien spodziewanej miesiaczki oczywiscie piersi bola masakrycznie tak jak zawsze,ale nic poza tym zadnych sygnalow pt,,tak mamusiu zostaje z Toba na dluzej''.No i oczywiscie ciagle jem jem i jem jak zwykle przed miesiaczka.Troche mnie to niepokoi:(((((
Ja tak miałam i w 6 dpt wyszła mi ładna beta :) piersi bolały i brzuch jak na okres...

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Dziewczyny mam do was takie pytanie czy istnieje ryzyko zrobienia krzywdy maleństwu w brzuszku poprzez robienie zastrzyków np prolutex? Bo wiadomo do tego leku trzeba samemu dokupować igły...i tak właśnie się martwię trochę...
A Prolutex to nie domiesniowo masz? Myślę że zastrzyki nie zaszkodzi maleństwu w żadnym wypadku... [emoji4]

— Phil Bosmans

L4 2 czyli chłodzone obligacje tylko do zakupów pierwszej potrzeby, wizyt u lekarza, i spaceru. Niestety też uważam że to głupie ale mam to sprawdzone już i jestem tego pewna. Może Ci oczywiście nie trafić ale nigdy nie wiadomo. Niby jest maszyna losujaca ale jakoś częściej trafia na tych którzy pobiera a wyższe zasiłki. Uważam to za poniżajace. Zapytaj il nawet Pani w ZUS która przyjmuje zwolnienia ja ostatnio ja o wszystko wysyłałam i powiedziala dokładnie to co napisalam
Ja mam dosyć wysoki zasiłek, a ani w pierwszej ciąży, ani teraz żadnych kontroli, chociaż w obu wypadkach zwolnienie trwało 4,5 miesiąca.

Też pracowałam normalnie u mnie w klinice zalecają normalny tryb życia zakaz leżenia z nogami do góry ;) potem 48 h migreny zmusily mnie do wolnego.
7dpt blastki? Ja wtedy robiłam betę
No tak 7 dpt blastki boję się tak wcześnie zrobić kazali mi dopiero w 11 dniu, sikaniec wczoraj nic nie pokazał [emoji30]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

No tak 7 dpt blastki boję się tak wcześnie zrobić kazali mi dopiero w 11 dniu, sikaniec wczoraj nic nie pokazał [emoji30]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sikanca wcale nie robiłam tylko betę [emoji4]

— Phil Bosmans

reklama
Dzieki strasznie sie stresuje tym wszystkim myslalam,ze to ze mna jest cos nie tak.Pracuje normalnie i obawiam się zeby nie zaszkodzic tzn nie dzwigam i probuje oszczedzac sie jak moge,ale jednak praktycznie caly czas na nogach i troche mam do siebie o to zal.Wczoraj jeszcze zmarła moja babcia....najlepsza przyjaciolka powiedziala mi jednoczesnie pocieszajac,ze jedno zycie musi sie skonczyc aby drugie sie pojawilo....mam nadzieje,ze z calej tej tragedii okaze sie,ze to zycie wlasnie zaczyna sie we mnie

To jesteśmy w tym samym dniu po transferze. Robisz betę w niedzielę?

Do góry