oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
W poniedziałek bo w niedziele nie mam gdzie.....To jesteśmy w tym samym dniu po transferze. Robisz betę w niedzielę?
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poniedziałek bo w niedziele nie mam gdzie.....To jesteśmy w tym samym dniu po transferze. Robisz betę w niedzielę?
Ja mam dosyć wysoki zasiłek, a ani w pierwszej ciąży, ani teraz żadnych kontroli, chociaż w obu wypadkach zwolnienie trwało 4,5 miesiąca.
Przez pierwsze trzy dni puregon 200, potem menopur 150 dwa dni a dzis menopur 225A czym jesteś stymulowana?
Ja mam AMH 7,51 biorę Menopur 150 dziennie i Gonapeptyl. Jutro w 8 dc mam wizytę i podgląd pęcherzyków.
Jutro się dowiem ile i jakie sąWiadomo juz ile masz pęcherzyków?
Przykro mi z powodu babci niech jej slowa okaza sie prorocze i w twoim brzuszku tli sie nowe zycie :*Dzieki strasznie sie stresuje tym wszystkim myslalam,ze to ze mna jest cos nie tak.Pracuje normalnie i obawiam się zeby nie zaszkodzic tzn nie dzwigam i probuje oszczedzac sie jak moge,ale jednak praktycznie caly czas na nogach i troche mam do siebie o to zal.Wczoraj jeszcze zmarła moja babcia....najlepsza przyjaciolka powiedziala mi jednoczesnie pocieszajac,ze jedno zycie musi sie skonczyc aby drugie sie pojawilo....mam nadzieje,ze z calej tej tragedii okaze sie,ze to zycie wlasnie zaczyna sie we mnie
Osz kurcze i nie zareagowałaś w ogóle? Zobaczymy u mnie jutro jak wyjdzie, podobno z takim AMH to tylko "posmyrać" miało te jajeczka ale wyjdzie "w praniu"Przez pierwsze trzy dni puregon 200, potem menopur 150 dwa dni a dzis menopur 225
No tak też usłyszałam od lekarza a tu du... Jutro mam kolejną wizyte i badania. Dziś estradiol zaledwie 250.Osz kurcze i nie zareagowałaś w ogóle? Zobaczymy u mnie jutro jak wyjdzie, podobno z takim AMH to tylko "posmyrać" miało te jajeczka ale wyjdzie "w praniu"
Uuuuu...to trzymam kciuki jutro za Ciebie a Ty trzymaj za mnie bo z takim AMH jednak trzeba stymulować a może na te akurat nie reagujesz?No tak też usłyszałam od lekarza a tu du... Jutro mam kolejną wizyte i badania. Dziś estradiol zaledwie 250.
To trzymamy kciuki za siebie nawzajem . O której masz lekarza i gdzie się leczysz?Uuuuu...to trzymam kciuki jutro za Ciebie a Ty trzymaj za mnie bo z takim AMH jednak trzeba stymulować a może na te akurat nie reagujesz?
Trzymam kciuku, daj jutro znaćNo tak też usłyszałam od lekarza a tu du... Jutro mam kolejną wizyte i badania. Dziś estradiol zaledwie 250.