adansonia
Fanka BB :)
Owocnego usg zeby było Jan najwiecejJutro się dowiem ile i jakie są
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owocnego usg zeby było Jan najwiecejJutro się dowiem ile i jakie są
NA 10:00 muszę być na progesteron itd a lekarza o 13:00 mam, leczę się w Invicta Warszawa, a Ty?To trzymamy kciuki za siebie nawzajem . O której masz lekarza i gdzie się leczysz?
Dziś Pierwszy Dzień z lutinusem. Wypływa i powoduje u mnie lekkie swędzenie. I jest taki zabarwiony krwią, domyślam się, ze to krew jeszcze z wczorajszej punkcji. Też tak mialyscie?
Ja Gdynia Gameta na 14:20. Nocuje tu bo mam też wizytę 3.06. Juro rano robie estradiol i progesteron i wróce na śniadanko do hotelu.NA 10:00 muszę być na progesteron itd a lekarza o 13:00 mam, leczę się w Invicta Warszawa, a Ty?
Powiedzcie mi kochane czy ze mna jest cos nie tak?Jestem w 7dpt nie czuje nic kompletnie.Dzis jest dzien spodziewanej miesiaczki oczywiscie piersi bola masakrycznie tak jak zawsze,ale nic poza tym zadnych sygnalow pt,,tak mamusiu zostaje z Toba na dluzej''.No i oczywiscie ciagle jem jem i jem jak zwykle przed miesiaczka.Troche mnie to niepokoi((((
Nie ma opcji do niego daleko
Bo robisz tymi dla cukrzyków? Nie ta wielką
A Prolutex to nie domiesniowo masz? Myślę że zastrzyki nie zaszkodzi maleństwu w żadnym wypadku... [emoji4]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Ja nie sikałam robiłam betę w 7 i 9 dniu potem jeszcze w 16 chybaNo tak 7 dpt blastki boję się tak wcześnie zrobić kazali mi dopiero w 11 dniu, sikaniec wczoraj nic nie pokazał [emoji30]
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 0,3 12 mm polecamIgły których używam do wstrzykiwania 0,4x19mm.
ZUS ma niestety takie kompetencje, że nie musi się zapowiadać. Jeżeli na zwolnieniu masz wpisane, że możesz chodzić to oznacza to tylko tyle, że możesz chodzić do lekarza, apteki na badania czy do sklepu po artykuły pierwszej potrzeby. Jeżeli ZUS akurat wtedy Cię skontroluje to jak najbardziej możesz to udowodnić. Natomiast jeżeli wyjechałaś sobie na wycieczkę bądź robisz turę po sklepach z ciuchami to ZUS może cofnąć zasiłek i kazać zwracać już ten wypłacony. Poza tym ciężkie warunki pracy nie są podstawą do wystawienia zwolnienia. Jeżeli pracodawca nie ma możliwości przesunąć Cię na inne stanowisko czyli takie, które nie zagraża ani Tobie ani dziecku to w tym wypadku jest zobowiązany do wypłaty wynagrodzenia a Ty możesz spokojnie robić co Ci się podoba. Natomiast jeżeli jesteś na zwolnieniu to musi być jakiś powód, albo ciąża zagrożona albo Ty źle ją znosisz. W obu przypadkach będziesz tak czy inaczej siedzieć w domu. I ZUS może Cię wtedy kontrolować do woli bo nie ma podstaw do zawieszenia wypłaty świadczeń.Ja w l4 mam napisane ze mogę chodzić więc jak chcą się ze mną zobaczyć to niech się zapowiwdza [emoji6]
[emoji127] 28.10.2017