magdusia8891
Zaciekawiona BB
CENNA uwaga mi maz musiał stopy kocem opatulac!Skarpetki bo pewnie w zabiegowym chlodniej niz na dworze.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CENNA uwaga mi maz musiał stopy kocem opatulac!Skarpetki bo pewnie w zabiegowym chlodniej niz na dworze.
Za mialam zakolanowki, ale ja to zmarzluch straszny.CENNA uwaga mi maz musiał stopy kocem opatulac!
Achaaaa Ok nie wiedziałam , ale tez nie szukałam informacji bo nie miałam pojęcia ze to ma znaczenie , wręcz byłam przekonana ze im młodszy tym lepszy ...Widzisz im "starszy" zarodek tym ma wieksze szanse. Ja mialam piekne 5dniowe blastki, a i tak tylko kedna dzidzia.zostala...
Widzisz im "starszy" zarodek tym ma wieksze szanse. Ja mialam piekne 5dniowe blastki, a i tak tylko kedna dzidzia.zostala...
Prawda jest taka,ze musi byc zdrowy,jesli jest chory i niezdolny do implantacji to wsioryba ilu jest dniowy,tak nic z tego nie bedziewiecie,ze zeby doszlo do ciazy ,w ciele kobiety musi sie zgrac ponad 20.000 roznych czynnikow??? Pomyslcie ile szczescia mialyscie...Achaaaa Ok nie wiedziałam , ale tez nie szukałam informacji bo nie miałam pojęcia ze to ma znaczenie , wręcz byłam przekonana ze im młodszy tym lepszy ...
U mnie w klinice tez mroza i podaja dwu dniowe.Moj dok.jest zdania ze w macicy maja lepsze warunki do rozwoju niz na szkle...Tyle ile klinik,tyle teorii na ten temat,nie ogarniesz tematuByl boom na 5 dniowe Blastki,teraz ,znowu powoli zmieniaja zdanie,za pare lat wymysla co innegoHmmmm - wszystkie milałyscie 3 lub 5 dniowe, a ja dwu .... i nawet nie wiem jakie (a czy B) nikt mnie nie informował [emoji15] miał ktoś dwudniowe? Dlaczego podaje się tak wczesnie? Dwudniowe tez mi zamrożono [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam dwudniowe i jestem w ciąży i właśnie rozważam możliwość bliźniacza HehehHmmmm - wszystkie milałyscie 3 lub 5 dniowe, a ja dwu .... i nawet nie wiem jakie (a czy B) nikt mnie nie informował [emoji15] miał ktoś dwudniowe? Dlaczego podaje się tak wczesnie? Dwudniowe tez mi zamrożono [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w klinice tez mroza i podaja dwu dniowe.Moj dok.jest zdania ze w macicy maja lepsze warunki do rozwoju niz na szkle...Tyle ile klinik,tyle teorii na ten temat,nie ogarniesz tematuByl boom na 5 dniowe Blastki,teraz ,znowu powoli zmieniaja zdanie,za pare lat wymysla co innego
Ja miałam dwudniowe i jestem w ciąży i właśnie rozważam możliwość bliźniacza Heheh