No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratuluje [emoji173]️[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Jejuuuu! Mówiłam że się uda! Tak cholernie się cieszę! Teraz niech beta i fasolka sobie rosną u mamusi przez 9 miesięcyNo to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Nie-dziękuję [emoji6]Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę!
Dziewczyny które są w ciąży jaki macie progesteron? Magda my równo idziemy robiłaś może poziom?
Napewno większego bo taki wynik to ja miałam 8 dpt i myślałam,że teraz będzie wyższy jak dalej biorę leki i większa ciążaA jak mam pytanie jakiego wyniku się spodziewałas? Tego progesteronu?
Na pewno jesteś pod dobrą opieką [emoji5] lepiej tak niż w domu się zamartwiać[emoji8]Hejka Dziewczyny... Ja jednak dostałam skierowanie do szpitala, bo moja pani doktor już więcej nie miała pomysłu jak poradzić sobie ze skurczami i plamieniami...
I tak pojechałam po dzisiejszej wizycie do domku spakowałam się i leżę w szpitalu, liczę na to że jakoś opanują to wszystko i dobrze się to skończy dla moich dwóch Kruszynek :-)
Dawno mnie nie było wiadomo dlaczego, dzisiaj wkoncu jakoś ostatnimi siłami byłam zrobić badania jestem załamana i nie wiem co mam dzisiaj robić właśnie dostałam wyniki jestem w 9 tygodniu ciąży mam anemie progesteron wynosi 37,4 tyle to.ja miałam 8 dpt biorę dwa razy dziennie duphaston i Crinone na noc i nie wiem dlaczego taki niski. Jutro mam endokrynologa moje tsh 0,411 też jakaś masakra nie wiem co się dzieje. Proszę was o pomoc z tym progesteronem cxy mam dzwonić do ginekologa który mnie teraz prowadzi
Trzymam kciuki za Was ,oby te wstętne plamienia się już skończyły i krwiak się wchłonoł!!!Hejka Dziewczyny... Ja jednak dostałam skierowanie do szpitala, bo moja pani doktor już więcej nie miała pomysłu jak poradzić sobie ze skurczami i plamieniami...
I tak pojechałam po dzisiejszej wizycie do domku spakowałam się i leżę w szpitalu, liczę na to że jakoś opanują to wszystko i dobrze się to skończy dla moich dwóch Kruszynek :-)
Trzymam za was kciukiHejka Dziewczyny... Ja jednak dostałam skierowanie do szpitala, bo moja pani doktor już więcej nie miała pomysłu jak poradzić sobie ze skurczami i plamieniami...
Kurcze ten progesteron faktycznie mały,u mnie też szału nie ma ale dziś był 70 a ja biorę 3×6 luteiny 100mg i 2×prolutex .może spytaj lekarki o prolutex niby ma dobrą wchłanialność.Dawno mnie nie było wiadomo dlaczego, dzisiaj wkoncu jakoś ostatnimi siłami byłam zrobić badania jestem załamana i nie wiem co mam dzisiaj robić właśnie dostałam wyniki jestem w 9 tygodniu ciąży mam anemie progesteron wynosi 37,4 tyle to.ja miałam 8 dpt biorę dwa razy dziennie duphaston i Crinone na noc i nie wiem dlaczego taki niski. Jutro mam endokrynologa moje tsh 0,411 też jakaś masakra nie wiem co się dzieje. Proszę was o pomoc z tym progesteronem cxy mam dzwonić do ginekologa który mnie teraz prowadzi