Ewunka
Fanka BB :)
Musiała bym zapytać. Zaraz dam znać. Ja zamówiłam tym co piszesz i 2 tg i czeka na poczcieGlobal meilem ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musiała bym zapytać. Zaraz dam znać. Ja zamówiłam tym co piszesz i 2 tg i czeka na poczcieGlobal meilem ?
No wlasnie i wystarczy ze powiesz to w ten sposob. To jest wlasnie wskazanie a bedziesz brala progesteron w mega dawkach a on tez zageszcza krew. Powiedz ze chcesz profilaktycznie bo jest wskazany podczas staran i ciazy w przypadku tej mutacji
moje gratulacje, ciesze sie razem z wami, bo moja beta tez rosnie, jutro tzrecia weryfikacjaGratulacje!!! [emoji110] [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 10,4Z tego co się orientuję to Twój progesteron mieści sie w normach jak na I trymestr.Przynajmniej tak mam w tabeli z Invicty. A jaką masz hemoglobinę?u mnie tez nie ciekawie bo 10.
Nie stresuj się...lekarz cos na pewno na to zaradzi.Ciężko miec dobre wyniki krwi jak się tyle co Ty wymiotuje...w krótce nadrobisz straty ❤
Zgadzam się !! Ja odradzam Invimed w Wawie.. jest tam straszny bałagan, może teraz się coś pozmieniało.. Ogólnie Novum jest super, ale to zawsze trzeba mieć swojego lekarza.
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę!My robiliśmy jedno in vitro kiepsko reagowałam na leki mimo ze czynnik meski ogólnie. Podano mi jedna blastkę 5dniową i bety rosną, jutro wizyta 23dpt. Mrozaczkow niestety stety nie mamy
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Wskazaniem moze byc slabe nasienie u nas zawsze zapladniali 7
Czy wszystkie zrezygnowalyscie ze słodyczy? To moje jedyne uzależnienie....nie pije kawy, alkoholu. ..ale jakoś ze słodyczy nie mogę zrezygnować