reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie..

Współczuję... 10 dni temu przeszlam to samo... trzymaj się:tak:

A kiedy pozwolili ci zacząć kolejna stymulację?

Bardzo mi przykro [emoji22]. Nie poddawaj się. A powiedzieli dlaczego nie przetrwały?
Nie, tylko ze oba zarodki nie wykazują podziału... nie wiem czy na etapie hodowli ktokolwiek potrafi powiedzieć dlaczego zarodki się nie dzielą..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis moj 9 dpt.Bole brzucha troche ustały,piersi bola dość mocno samopoczucie okresowe ale nadzieje wielkie.Sama juz nie wiem czy sprobowac zrobic test w domu w niedziele to by byl 11dpt 2 dniowego zarodka.Boje sie jednej krechy,ale z drugiej strony jesli sie nie uda to przed tym faktem stane tak czy siak.w poniedzialek.Co kobiety myslicie?

A jak się nie ma tyłozgięcia jaki pęcherz lepiej mieć podczas transferu?
Wypełniony. Mi ekarz kazał wypić 1.5 l wody na godzinę przed transferem. Zabieg opoznil się o 30 minut i myślałam że nie wytrzymam. Od razu po transferze pobieglam do łazienki, w mojej klinice nie praktykuje się leżenia po [emoji1]

[emoji127] 28.10.2017

Dzis moj 9 dpt.Bole brzucha troche ustały,piersi bola dość mocno samopoczucie okresowe ale nadzieje wielkie.Sama juz nie wiem czy sprobowac zrobic test w domu w niedziele to by byl 11dpt 2 dniowego zarodka.Boje sie jednej krechy,ale z drugiej strony jesli sie nie uda to przed tym faktem stane tak czy siak.w poniedzialek.Co kobiety myslicie?
Poczekaj do bety. Po co ci ewentualnie dodatkowy stres? Często testy zaklamuja wynik a potem beta dodatnia. . . A jak mówisz ze boisz się zobaczyć 1 kreskę to na prawdę nie ma sensu

[emoji127] 28.10.2017

Twój lekarz postąpił jak należy - szacun dla niego ,mojemu się nie chciało i pierwszy transfer zwalił po całości wrrr ja po encortonie, to steryd dlatego jak ktoś podatny to lipa i ja tak mam, piję pokrzywę trochę pomaga, nogi mi puchną i wogóle tragedia, ale wszystko dla kropusia, kiedy ja wrócę do mojej wagi sprzed stymulacji ehhh, oby za 9 msc;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zaczynam brac encorton 10 mg od jutra. Az do samej puncki a pozniej zobaczymy. Z dziecinstwa pamietam ze strasznie sie po tym puchnie i tyje. Kiedys bralam na astme.

reklama
Do góry