mery86
Fanka BB :)
[emoji17] Jesteśmy z Tobą. Dziś jest ciężko, ale czas leczy rany...3-ci dzien. Nie mamy żadnego zarodka.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji17] Jesteśmy z Tobą. Dziś jest ciężko, ale czas leczy rany...3-ci dzien. Nie mamy żadnego zarodka.
3-ci dzien. Nie mamy żadnego zarodka.
Jak miałam pierwszy transfer w 2013r.to bardzo mnie bolało,nawet krew lekko poleciała i też ciężko mi było wytrzymać,lekarz nie mógł włożyć tej rureczki (czy jak to się tam nazywa)i poprosił mnie żebym jeszcze dopiła wody i poczekała pół godzinki, jak wróciłam na fotel to udało się podać zarodek bez boleśnie. I teraz mam w domu 3 latka Także nie stresuj się!Hej a ja tak sobie myślę bo tu pisała dziewczyna o ciężkim transferze....cxy ktoś taki miał i jednak zarodek się przyjął? Ja 1 transfer miałam całkowicie bezbolesny na pełnym pęcherz tylozgiecie ale było całkowicie na lajcie. Niestety miałam mięśniaki i się nie przyjął. Teraz miałam drugi i strasznie ale to strasznie bolało. Chciałam żeby już się skończyło plakalam lekarz inny trzymał mnie za rękę to było okropne. Po transferze ucieklam szybko z fotela nie fascynując się nawet zdjęciem które mi wręczyli. To był koszmar i teraz czytam na ten temat ze ciężki transfer wróży niestety niepowodzenie ; (przeżył ktoś taki i jest w ciąży albo był w ciąży? Pozdrawiam ale mam stresa
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Troszkę w szoku obydwoje bylismy ale cieszymy sie niesamowicie [emoji4] teraz Twoja kolej na bliźniaki bo dobrze pamietam ze bedziesz chciala miec dwa zarodeczki podane?[emoji2] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mają 10 - 14 cm toż to pęcherze a nie pęcherzyki
Ehh to prawie już, tylko patrzeć jak bombelki będą się zapladniac
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy. Możecie mi powiedzieć ile mniej więcej kosztują leki do stymulacji nierefundowane i ewentualnie refundowane.
Współczuję... 10 dni temu przeszlam to samo... trzymaj się3-ci dzien. Nie mamy żadnego zarodka.