adunnnia90
Fanka BB :)
[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]Niestety się nie udało, dostałam okresu
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]Niestety się nie udało, dostałam okresu
coś złe wiadomości dziś mamy... sor od rana....Witajcie. Ja dzień zaczęłam od wizyty na SORze. Ech. Plamienie i krwawienie. Zbadali mnie. Nie ma krwiaka, łożysko ok. Mloda ok. Mam lezec. Jedno co mnie dziwi to wiek ciazy. Na usg genetycznym był prawie 13 tydzień, dziś dwa tygodnie i kilka dni po tym usg 14 tydzień, 2 dzień.
Dziewczyny dziś mam 24 dzień cyklu w którym miałam punkcję od dnia punkcji biorę duphaston x2 i dziś zaczęłam plamić . Troszkę się podłamałam bo wizytę mam dopiero 02.05 żeby dostać leki do sztucznego bo okres miał przyjść dopiero 04.05 . Jak myślicie jak rozkręci się to w okres to do wtorku już może być za późno ? Od którego dnia bierze się leki na sztucznym przed transferem żeby zablokować rośnięcie pęcherzyków ? I co dokładnie się bierze bo ja zawsze na naturalnym podchodziłam .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak mi przykro wiem co prZychodzisz.
Okres mega bolesny zwijam się z bólu wszystko wycieka czarne skrZepy.. ..
Organizm musi się oczyścić ból i krwotok straszny.Ja u lekarza ma sie pojawiac pomiedzy 2 a 5 dc na pierwsza wizyte (rowniez po leki). Teraz przy stymulacji leki zaczelam brac od 5 dc.
Ja mam tak samo @ stulecia, plecy, brzuch i glowa bola strasznie. A leci jak z morza
Może córcia bardziej główkę przygiela do brzuszka i stad ta różnica? Nie przejmuj się co lekarz to tez albo bardziej albo mniej dokładnie zaznaczy punkt początkowy i końcowy pomiaru. A każdy milimetr zmienia wyliczenia.Witajcie. Ja dzień zaczęłam od wizyty na SORze. Ech. Plamienie i krwawienie. Zbadali mnie. Nie ma krwiaka, łożysko ok. Mloda ok. Mam lezec. Jedno co mnie dziwi to wiek ciazy. Na usg genetycznym był prawie 13 tydzień, dziś dwa tygodnie i kilka dni po tym usg 14 tydzień, 2 dzień.
Też kocham czytać ostatnio była akcja fajna w empiku 3 za 2, więc mam co czytać :-) ale ostatnio nie mogłam patrzeć nawet na książki hehe tera nadrobię ZaległościNo ja jestem raczej uziemiona przez to plamienie, niestety mam prowadzić leżący tryb życia...także u mnie majówka przed telewizorem albo dokończę w końcu książkę "Dziennik Anny Frank" bo zaczęłam czytać i jakoś tak mi wenna odeszła...ale chyba się za nią wezmę spowrotem
Ja biorę Crinone i mój ginekolog kazał mi brać dopochwowo raz lub dwa razy w tygodniu i właśnie mam lactovaginalDziewczyny a czy przy luteinie dopochwowej można brać tez Lactovaginal?
Oooooo kurde bardzo mi przykro tule Cię mocnoNiestety się nie udało, dostałam okresu
Też tak uważam ja od 2 dnia cyklu brałam estrofemJa myślę że nic się nie stanie po prostu od 2dc zacznij ten estrofem. Najwyżej odłożysz go lub dołożysz inny lek.