M@gda
Moderatorka
Bardzo mi przykro...Niestety się nie udało, dostałam okresu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro...Niestety się nie udało, dostałam okresu
Nic nie widac, beta dopiero 330 , niby wykluczyl pozamaciczna ciaze, no ale z jakiegos powodu rosnieKurcze, a widać coś na usg??
Szpital to słabo... Współczuję...
[emoji26]Niestety się nie udało, dostałam okresu
Ja miałam zupełnie normalną @.a kiedy dostalas okresu? ja dziś rano. skrzepow nie mam i ból jak zawsze,moze sie dopiero rozkręci
Dziewczyny a czy przy luteinie dopochwowej można brać tez Lactovaginal?
Na jakiej podstawie lekarz wykluczył ciążę pozamaciczna skoro nie uwidocznil pęcherzyka na usg? Jajowody są bardzo trudne w obraziwaniu usg a miejsc gdzie teoretycznie mógłby się pecherzyk zagniezdzic jest nieskończenie wiele - Jajowody, jajniki, jama brzusznaNic nie widac, beta dopiero 330 , niby wykluczyl pozamaciczna ciaze, no ale z jakiegos powodu rosnie
Nie mogę się do lekarza dodzwonić Ja estrofem mam z poprzedniego podejścia i tak się zastanawiam czy jak wezmę na własna rękę jeśli się faktycznie rozkręci okres to lekarz się na mnie nie wścieknie .. ehh musiało akurat wypaść w ta majówkę [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiedzial ze raczej wyklucza ciaze pozamaciczna, we wtorek mam oowtorzyc bete i isc na kolejne usgNa jakiej podstawie lekarz wykluczył ciążę pozamaciczna skoro nie uwidocznil pęcherzyka na usg? Jajowody są bardzo trudne w obraziwaniu usg a miejsc gdzie teoretycznie mógłby się pecherzyk zagniezdzic jest nieskończenie wiele - Jajowody, jajniki, jama brzuszna
[emoji127] 28.10.2017
Przykro mi kochanaNiestety się nie udało, dostałam okresu
To wykluczanie to jak wróżenie z fusów ale dobrze ze nie bagatelizuje i każe obserwowaćPowiedzial ze raczej wyklucza ciaze pozamaciczna, we wtorek mam oowtorzyc bete i isc na kolejne usg