reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny... orzeszek... slabo widać bo luteina troche zaslania :)

1493232636-aaaaaa.jpeg

7mm szczescia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zaczynam się martwić , usłyszałam serduszko , ale mój orzeszek jest mały
Czy po transferze prowadziliście samochód czy byłyście warzone?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja prowadziłam i się udało
:)

reklama
Nie moge przestac plakac. To jest jakas masakra. Ja twarda baba a zlamalo mnie to strasznie. Przegladalam wlasnie zdjecia usg po transferze embrionow i porownalam z moim i to tak wyglada ze chyba to wina lekarzy. Nie chce szukac winnych ale moze ktoras z was choc troszke zna sie na zdjeciach usg. Porownujac ze zdjeciami z neta to wyglada tak jakby moje maluchy zostaly zostawione w szyjce macicy a nid w macicy. Zalaczam zdjecie i dla mnie to wyglada tak jakby tam gdzie strzalka byla macica a w czerwonym koleczku to moje 2 maluszki sa te takie male kreseczki. Wiec wyglada to tak jakby byly zostawione poza macica. Pomozcie mi prosze

Kochana, a to po transferze dali ci zdjecie z usg.
Mi podczas transferu nikt nawet usg nie robil brzucha :(

Zmieniłam, bo nie bardzo nam odpowiadał i lekarz i cała klinika. Z lekarzem 0 kontaktu a i na wizycie ciężko szło się z nim dogadać. No a klinika sama wiesz jak wygląda organizacyjnie. Teraz mam nr tel do dr i wszystko konsultuje przez sms, a klinika zupełnie z innej bajki. To moje zdanie. Chociaż wiem, że profesor ma bdb opinie mnie do siebie nie przekonał. A ty kiedy powtarzasz betę? Na czym staneło?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety klinika pozostawia wiele do życzenia,( zero intymności przy rejestracji) ja byłam u niego na 2 wizytach i jak narazie jestem zadowolona wizyta trwa długo bez pośpiechu otrzymuje odpowiedzi na każde pytanie więc narazie jest ok :) Jutro rano jadę powtórzyć betę , ale zapisałam sie też na jutro do ginekologa niestety nie mojego :/ boje sie że to wszystko przez tą torbiel która miałam , dzisiaj robiłam testy i na obu sa ładne dwie kreseczki tylko że ja chyba nie wieże w cuda, u nas każdy lekarz nam mówił że naturalnie nie damy rady słabe nasienie a u mnie przeciwciała w śluzie i kwi. Zobaczymy co pokaże jutrzejszy wynik

Byłam, ale zmieniłam na Artemidę. Ja u Elwiry nazwiska nie pamiętam. Poczytałam na forum i stwierdzilam, że jestem źle prowadzona.
Leżałam z dziewczyną w szpitaluprzed laparo i co się okazało w Bocianie chcieli jej zrobić laparo odpłatnie gdzie da się na NFZ, a jej powiedzieli że nie ma takiej możliwości i jeszcze kilka sporych rożnic wyszło.

Leżałam z dziewczyną w szpitaluprzed laparo i co się okazało w Bocianie chcieli jej zrobić laparo odpłatnie gdzie da się na NFZ, a jej powiedzieli że nie ma takiej możliwości i jeszcze kilka sporych rożnic wyszło.
Jejku faktycznie szkoda przecież wiemy że pieniąŻki są ogromne a cała procedura bardzo droga

Dziewczyny , czy to normalne że do teraz miałam mdłości i tylko mną szarpało,a dziś masakra 12tc i wymiotuje niedobrze mi cały czas?a najgorsze ,ze muszę brać luteine pod językową 4 tab.co 8h i po niej to jeszcze gorzej , teraz wzięłam o 13stej nie zdążyła się nawet rozpuścić i wszystko zwymiotowalam, Pisałam do lekarki czy próbować dalej czy dołożyć dopochwowo .Masakra miała któraś z Was tak?

Ilonka ja mam dziś też zły dzień już myślałam że wymioty ustąpiły a tu dzisiaj z 5 razy masakra i do tego ból głowy straszny nawet wodę zwymiotuje ojjjj bardzo ciężko dziś., może coś w pogodzie., może ciśnienie nie takie....słyszałam że wymioty i mdlosci najgorsze w pierwszym trymestrze a mam bliska osobę która teraz będzie rodzic i wymioty zdarzały się nawet w 8 miesiącu., myślę że nie powinnaś się martwić a jutro zobaczysz swoje szczęście :):)

reklama
Dziewczyny dziś przestały mnie bolec jajniki i piersi i oczywiście w panice dzwonie do lekarza. Kazała mi zrobić bete i wyszła 5536.00 w sobotę była 634. Lekarka mówi że dobry wynik ale bardzo dużo skoczyła beta... Czy nie uważacie że przyrost jest za duży!?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry