Mnie miał przygotowywać do in vitro ale w tym przypadku który mam teraz muszę poczekać a czemu zmieniłaś klinikę? jesli można wiedziećJa chodziłam, robił mi 2 iui, a teraz jestem w ovum po pierwszym transferze[emoji20] i szykuję się do crio.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To ty wiecej fandzolisz niz jo w tym jezyku
Nie stresuj Sue choc wiem ze to najgorsze te czekania ,nie szukaj tez objawow bo czasem zero objawow a wynik bliznieta [emoji123]
[emoji108][emoji123]Ja z Nicole bardzo trzymam [emoji109]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Fanka BB :)
Nerwy wzięły górę. Nie mogę się uspokoić.Nie mogę przestac plakac. To jest jakas jedna wielka masakra. Każda kolejna porażka łamie coraz bardziej. Ja znów nie mam zadnych mrozaczków, muszę zaczynać wszystko od zera. Nie daje już rady
Płacz krzycz, Wrzeszcz. Wszystko minie. Nic dziwnego, ze teraz rozpaczasz- pozbierasz sie i będziesz walczyć dalej jak my wszystkie. Trzymaj sie ciepło - a może sie uchlej na znieczulenie.
Ostatnia edycja:
pisces
Kto jest twoim lekarzem?Ja też w bialym sie lecze, tylko ze my w Bocianie
Mruch
Jestem załamana testy pokazują II krechy a lekarz mi mówi żebym sie nie nastawiała bo może błąd .... robiłam testy w 7-8 i 9 dpt oceńcie , myślicie ze jestem w ciąży?
Myśle ze jak najbardziej [emoji3] gratulacje
Ilona 88
Dziewczyny , czy to normalne że do teraz miałam mdłości i tylko mną szarpało,a dziś masakra 12tc i wymiotuje niedobrze mi cały czas?a najgorsze ,ze muszę brać luteine pod językową 4 tab.co 8h i po niej to jeszcze gorzej , teraz wzięłam o 13stej nie zdążyła się nawet rozpuścić i wszystko zwymiotowalam, Pisałam do lekarki czy próbować dalej czy dołożyć dopochwowo .Masakra miała któraś z Was tak?
mlodzikowska
Zaciekawiona BB
Do momentu gdy lekarz mi sie potwierdzi to jestem w stresie :-(
M@gda
Moderatorka
nie bądź w stresie, proponuję być raczej pełną nadzieji,Do momentu gdy lekarz mi sie potwierdzi to jestem w stresie :-(
Stres nic nie pomoże. Zrób sobie dobrą herbę, idź na zakupy albo poczytaj książkę/gazetę i bądź dobrej myśli
reklama
M@gda
Moderatorka
NIe wiem po co moczu, u nas było chyba posiewowo, ale po to, że być może ty jeszcze nie masz a on ma i cię zarazi, albo zaraża cię co jakiś czas.Po co u mężczyzny robi się badanie moczu na chlymadia ureaplasma
Podziel się: