reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja staram się nie myśleć nic nie czuję i są chwile, że się zapominam. Byłam jednak na dworze z psem, w poniedziałek idę do pracy, więc jakoś zleci te dwa tygodnie.
Jedyne co mnie wkurza mam taki ból głowy znowu, że widzę 2x
Oszczędzaj się, to Twój czas na trzymanie nóg w górze,śmianie się z byle powodu, niespieszenie się nigdzie, leżenie na ławce tak bez sensu, patrzenie w chmury, ja właśnie tak będę funkcjonować od poniedziałku:) błogostan

Ja staram się nie myśleć nic nie czuję i są chwile, że się zapominam. Byłam jednak na dworze z psem, w poniedziałek idę do pracy, więc jakoś zleci te dwa tygodnie.
Jedyne co mnie wkurza mam taki ból głowy znowu, że widzę 2x
O takich rzeczach warto informować lekarza. Przyjmujemy bardzo wysokie dawki hormonów a one mogą różnie wpłynąć na nasz organizm:-)

Dziękuję Ci evulek - za Ciebie też trzymam kciuki!!!
Wy też po transferach macie tyle myśli na raz? Raz pozytywnie się nakręcam, potem się strofuje żeby się nie nastawiać...masakra...schizofreni można dostać. Jeszcze do tego w domu mnie nosi, okna bym pomyła ale trochę się boję. Nie wiem jak ja te 2 tygodnie wytrzymam...Tak pragnę tych kropek bądź kropka :)
Nie jestesmy robotami nie da sie wyłączyć emocji:-) cos tam w serduszku zawsze się tli:pja sobie obiecywalam, tlumaczylam a jak szlo zle i tak nie bylo mi latwiej:-)

O takich rzeczach warto informować lekarza. Przyjmujemy bardzo wysokie dawki hormonów a one mogą różnie wpłynąć na nasz organizm:-)
Już wiem od czego mnie boli :-) mam problemy z kręgosłupem i znowu mi gdzieś ucisk na kreg i boli mnie szyja i promieniuje do głowy ale mama posmarowala mnie maścia rozgrzewająca i już robi mi się lepiej :-)

Dziewczyny, mam głupie pytanie...
Czy druga kreska na testach musi być takiego samego koloru jak ta testowa? Ot tak sobie zrobilam niedawno sikanca, beta w piątek 266, dzis17dpt, a druga kreska dużo bledsza od pierwszej... Tydzień temu w pon beta była 61,we srode 138, a sikaniec nie wyszedł w niedzielę i we wtorek w ogóle..
Czy to znaczy że beta jest bardzo niska , skoro kreska jest blada?
1490695341-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Intensywność kreski nie ma znaczenia, są różne testy o różnych czulosciach i nie możesz się tym sugerować. Przed pierwsza beta robiłam kilka testów i były bladziochy i leniwie się pokazywały, już miałam obawy że beta spada, a kolejnego dnia wynik 580. Spokojnie, na pewno jest ok !

Nie jestesmy robotami nie da sie wyłączyć emocji:-) cos tam w serduszku zawsze się tli:pja sobie obiecywalam, tlumaczylam a jak szlo zle i tak nie bylo mi latwiej:-)
Nie ma złotego środka niestety, nadrobię serialowe zaległości, poczytam. Ostatni czas dużo pracowałam więc takie wolne się przyda, tylko muszę się oswoić

reklama
Do góry