Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ja właśnie kupiłam pakiet i zabieram się za oglądanie filmu, a mąż przy garach, żyć nie umierać
Oj miło wspominam ten czas potransferowy [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie kupiłam pakiet i zabieram się za oglądanie filmu, a mąż przy garach, żyć nie umierać
A jak to było u Ciebie po transferze plamilas? Czy dopiero się coś zaczęło pp pierwszym usg? Przypomnisz kochana :* i w którym dpt bylas na usg?
Trochę podtrzymuje mnie to na duchu... Bo ja juz dzis mam zalamanie. Ze 10dpt to powinno byc cos widac na tescie a u mnie jedna krecha... Jutro ide na bete z nadzieją, ale juz mam czarne mysli... Piersi mnie juz mniej bolą...Intensywność kreski nie ma znaczenia, są różne testy o różnych czulosciach i nie możesz się tym sugerować. Przed pierwsza beta robiłam kilka testów i były bladziochy i leniwie się pokazywały, już miałam obawy że beta spada, a kolejnego dnia wynik 580. Spokojnie, na pewno jest ok !
A jak to było u Ciebie po transferze plamilas? Czy dopiero się coś zaczęło pp pierwszym usg? Przypomnisz kochana :* i w którym dpt bylas na usg?
Trzymaj sie kochana! Bardzo mocno trzymam Kciuki za jutrzejsza bete [emoji110]Trochę podtrzymuje mnie to na duchu... Bo ja juz dzis mam zalamanie. Ze 10dpt to powinno byc cos widac na tescie a u mnie jedna krecha... Jutro ide na bete z nadzieją, ale juz mam czarne mysli... Piersi mnie juz mniej bolą...
Plamien zadnych nie mialam, brzuch mnie troche pobolewa czasem jak na okres ale juz tez rzadziej. Temperatura coprawda 37.3, ale ja juz przestałam wierzyć ze sie uda... Wyć ni sie chce ale trzymam się...
No właśnie najgorsze jest to, że nawet pozytywna beta nie do końca świadczy o sukcesie. Ja po kilku poronieniach tez z dystansem podchodzilam do wyników i bardzo długo sprawdzałam przyrosty (wynik był już grubo ponad 6000 jak przestalam). Ale dziewczyny, musi się w końcu udać, to jest niemożliwe żeby zła passa ciągnęła się w nieskończoność!U mnie w 10 dpt pierwsze plamienia, w 9 dpt juz miałam wysoka betę koło 80(3 dniowe kropki) a testy wychodziły ni od 7dpt i kreska coraz ciemniejsza była... ale wiadomo jak sie to skończyło wiec na mnie raczej nie patrz... a usg po 2 tyg od bety i widoczny pusty pęcherzyk i radzę Ci i co teraz zrobię jeśli beta bedzie pozytywna usg jak najpóźniej, mega stres i płacz, zreszta od 10dpt byłam kłębkiem nerwów, jakos strasznie te hormony na mnie działały [emoji17]
Też mam usg 2 tyg po pozytywnej becie, bedzis to 24 dpt, myślisz że za szybko? Na mnie też źle działają wszystko mnie denerwuje.. Ogólnie bardzo się boję tej wizytyU mnie w 10 dpt pierwsze plamienia, w 9 dpt juz miałam wysoka betę koło 80(3 dniowe kropki) a testy wychodziły ni od 7dpt i kreska coraz ciemniejsza była... ale wiadomo jak sie to skończyło wiec na mnie raczej nie patrz... a usg po 2 tyg od bety i widoczny pusty pęcherzyk i radzę Ci i co teraz zrobię jeśli beta bedzie pozytywna usg jak najpóźniej, mega stres i płacz, zreszta od 10dpt byłam kłębkiem nerwów, jakos strasznie te hormony na mnie działały [emoji17]
Symetrycznie Super.A oto wieści: 12 pęcherzyków wszystkie po 11 mm. 6 na prawym jajniku i 6 na lewym.
Tak to się równo rozłożyło.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom