reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem załamana

Dusia trzymam bardzo za Ciebie kciuki.
Wczoraj też nie wytrzymałam dwa różne testy zrobiłam:( i nic.....
Cały dzień wyłam:no2:. Dzisiaj wstałam i stwierdziłam- to dopiero 10 dzień nie świruj
Nadzieja jeszcze jest
Dziewczyny trzymam za was.kciuki. Moze jeszcze.ciut wczesnie... Zrobcie bety i bedzie wtedy wiadomo...

Ja nie wiem czy na sikanca sie zdecyduje... jak ktos tu na forum pisal - sikance oszukance.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem załamana

Dusia trzymam bardzo za Ciebie kciuki.
Wczoraj też nie wytrzymałam dwa różne testy zrobiłam:( i nic.....
Cały dzień wyłam:no2:. Dzisiaj wstałam i stwierdziłam- to dopiero 10 dzień nie świruj
Nadzieja jeszcze jest
dokladnie!!!
dziewczyny za wczesnie!!! poczekajcie !jeszcze nic nie wiadomo.moze byc dobrze

Mamy się oszczędzać a nie plackiem leżeć ;) Wg mnie spokojnie możesz, nawet trzeba tą naturalną witaminę D wchłonąć. Ja jestem bez męża od pon do pt (jest kierowcą), dziecko do przedszkola, po przedszkolu spędzamy razem czas, dzis własnie planuje spacer bo piękne słoneczko, bez zbędnym przeciążeń wszystko można :)
Dziewczyny trzymam kciuki za szybowanie [emoji573] w górę bet

Dziewczyny trzymam kciuki za szybowanie [emoji573] w górę bet
Dziękuję Ci evulek - za Ciebie też trzymam kciuki!!!
Wy też po transferach macie tyle myśli na raz? Raz pozytywnie się nakręcam, potem się strofuje żeby się nie nastawiać...masakra...schizofreni można dostać. Jeszcze do tego w domu mnie nosi, okna bym pomyła ale trochę się boję. Nie wiem jak ja te 2 tygodnie wytrzymam...Tak pragnę tych kropek bądź kropka :)

Dziękuję Ci evulek - za Ciebie też trzymam kciuki!!!
Wy też po transferach macie tyle myśli na raz? Raz pozytywnie się nakręcam, potem się strofuje żeby się nie nastawiać...masakra...schizofreni można dostać. Jeszcze do tego w domu mnie nosi, okna bym pomyła ale trochę się boję. Nie wiem jak ja te 2 tygodnie wytrzymam...Tak pragnę tych kropek bądź kropka :)
Ja staram się nie myśleć nic nie czuję i są chwile, że się zapominam. Byłam jednak na dworze z psem, w poniedziałek idę do pracy, więc jakoś zleci te dwa tygodnie.
Jedyne co mnie wkurza mam taki ból głowy znowu, że widzę 2x

reklama
Do góry