Dusia_88
Fanka BB :)
Jejku tez juz tak chce..... gratuluje!Dziewczyny napisałam do lekarza jaki mam wynik bety i pogratulował mi ciąży [emoji3] i w poniedziałek idę na pierwszą wizytę ciążąwą[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku tez juz tak chce..... gratuluje!Dziewczyny napisałam do lekarza jaki mam wynik bety i pogratulował mi ciąży [emoji3] i w poniedziałek idę na pierwszą wizytę ciążąwą[emoji7]
Oby tylko wszystko było w porzadku... ludzie, a myslalam, że potem jest latwiej...[emoji19]Jejku tez juz tak chce..... gratuluje!
DziękujęJa przed punkcją mialam taki sluz ze myslalam ze odplyne. Tez sie martwilam z jednak mam owulacje, ale lekarka powiedziała ze to normalne przy tak wysokim estradiolu.
Uda wam się! Nie ma innej opcjiDziękuję
Tak bym chciała żeby nam się udało w tym cyklu podejśćdo crio x
Dzień dobry, kochane.
Szukam następczyni, która przejmie ode mnie kalendarz. Zadanie nie jest trudne, a wiele z bywalczyń orientuje się w terminach lepiej niż ja z kalendarzem.
Mam nadzieję, że któraś będzie chętna.
Ja będę aktualizować i wstawiać kalendarz jeszcze do końca miesiąca, a potem znikam.
Miłego dnia. Pozdrawiam!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Uda wam się! Nie ma innej opcji
TakMierzysz pod pachą ?
Rumianku wypij. mnie zawsze pomaga na takie dolegliwościDziewczyny pomocy. Tak mnie żołądek boli, ze już nie wyrabiam. Wzięłam No spe, polewałam ciepłą wodą i teraz leżę z ciepłym okładem. Trochę pomaga, ale niewiele.