reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja ostatnie dwa dni miałam taki ból brzucha i tez się tak denerwowałam.
Dziś nic, dziewczyny nic nawet piersi juz tak nie bolą. Bardzo się martwię ze nic z tego:no2:

reklama
Niestety, ale nieprawda. Nie musisz chodzic do lekarza do kliniki. Moze byc u Ciebie, ale grunt, zeby to byl dobry lekarz, nie ktos z przypadku.
Lekarz lekarzowi nierowny, a chodzi tu przeciez o Twoje dzieci...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ogromne gratulacje;)
Dziewczyny!!!! Boże najdroższy!!! Wynik 111 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie spałam pół nocy. Żołądek mnie tak boli, ze żyć się nie chce.[emoji46][emoji46][emoji46] nic nie pomaga, ani mięta, ani koperek. Leżę i staram się nie ruszać. Gdzieś wyczytałam, że przyczyną może być progesteron. Bogu dzięki, ze jutro wizyta, bo chyba bym się wykończyła. [emoji17]

Mnie przez chwile zawsze tez bolalo. Napewno dalas rade [emoji4] dzielna [emoji4]
A do mnie dzis @ przylazla normalnie skakalam z radosci [emoji4] to transfer bedziemy mialy mniej wiecej w równym czasie kochana [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
I mnie zdążysz dogonić, ja mam transfer 3 kwietnia;)

Dziewczyny nie spałam pół nocy. Żołądek mnie tak boli, ze żyć się nie chce.[emoji46][emoji46][emoji46] nic nie pomaga, ani mięta, ani koperek. Leżę i staram się nie ruszać. Gdzieś wyczytałam, że przyczyną może być progesteron. Bogu dzięki, ze jutro wizyta, bo chyba bym się wykończyła. [emoji17]
I pewnie to progesteron. Jakbym nie wiedziala ze na 100%. Nie jestem w ciazy, to latalabym po testy bo brzuch mnie boli, niedobrze mi, nic mi.sie smakuje i.wszystko mi smierdzi, a transfer dopiero we wtorek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dwie, ale za to najlepsze. Nie denerwuj sie, kiedy transfer?

Mam taką nadzieję że będą silne. Transfer będzie po zbadaniu PGD wiec nie wiem dokladnie kiedy ok trzech tygodni trzeba czekac na zbadanie. 1 kwietnia będę miala konsultacje telefoniczną i sie dowiem kiedy transfer ale tak myślę że pod koniec kwietnia. Trzymam kciuki za twój transfer.

Ostatnia edycja:
reklama
@kreatola gdzie Ty znikasz ? Tak na zawsze z forum?
Bardzo mi miło, że pytasz :-)
Na zawsze pewnie nie. Na pewno się odezwę po porodzie. I na pewno będę podczytywać.
Ale teraz zauważyłam, że się nie udzielam, nie mam wiedzy, która komuś może pomóc i ogólnie trochę mi "głupio" w 28 tc, kiedy większość dziewczyn tutaj walczy. A na inne forum nie mam ochoty.
Poza tym chcę ograniczyć obecność w wirtualnym świecie, a więcej czasu poświęcić córeczce, mężowi, no i sobie.

Pozdrawiam serdecznie!
Miłej niedzieli!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry