reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Ogromne gratulacjeNiestety, ale nieprawda. Nie musisz chodzic do lekarza do kliniki. Moze byc u Ciebie, ale grunt, zeby to byl dobry lekarz, nie ktos z przypadku.
Lekarz lekarzowi nierowny, a chodzi tu przeciez o Twoje dzieci...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny!!!! Boże najdroższy!!! Wynik 111 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Dwie, ale za to najlepsze. Nie denerwuj sie, kiedy transfer?Dziś była punkcja, dwie komórki pobrane, nie za wiele i najgorszy tydzień oczekiwania na wyniki i tak każdy etap, stres i nerwy.
Dziewczyny nie spałam pół nocy. Żołądek mnie tak boli, ze żyć się nie chce.[emoji46][emoji46][emoji46] nic nie pomaga, ani mięta, ani koperek. Leżę i staram się nie ruszać. Gdzieś wyczytałam, że przyczyną może być progesteron. Bogu dzięki, ze jutro wizyta, bo chyba bym się wykończyła. [emoji17]
Emilianka6966
I mnie zdążysz dogonić, ja mam transfer 3 kwietniaMnie przez chwile zawsze tez bolalo. Napewno dalas rade [emoji4] dzielna [emoji4]
A do mnie dzis @ przylazla normalnie skakalam z radosci [emoji4] to transfer bedziemy mialy mniej wiecej w równym czasie kochana [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Super[emoji4] te kwietniowe transfery beda szczesliwe [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
I pewnie to progesteron. Jakbym nie wiedziala ze na 100%. Nie jestem w ciazy, to latalabym po testy bo brzuch mnie boli, niedobrze mi, nic mi.sie smakuje i.wszystko mi smierdzi, a transfer dopiero we wtorek.Dziewczyny nie spałam pół nocy. Żołądek mnie tak boli, ze żyć się nie chce.[emoji46][emoji46][emoji46] nic nie pomaga, ani mięta, ani koperek. Leżę i staram się nie ruszać. Gdzieś wyczytałam, że przyczyną może być progesteron. Bogu dzięki, ze jutro wizyta, bo chyba bym się wykończyła. [emoji17]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieję że będą silne. Transfer będzie po zbadaniu PGD wiec nie wiem dokladnie kiedy ok trzech tygodni trzeba czekac na zbadanie. 1 kwietnia będę miala konsultacje telefoniczną i sie dowiem kiedy transfer ale tak myślę że pod koniec kwietnia. Trzymam kciuki za twój transfer.Dwie, ale za to najlepsze. Nie denerwuj sie, kiedy transfer?
Ostatnia edycja:
reklama
kreatola
Bardzo mi miło, że pytasz :-)@kreatola gdzie Ty znikasz ? Tak na zawsze z forum?
Na zawsze pewnie nie. Na pewno się odezwę po porodzie. I na pewno będę podczytywać.
Ale teraz zauważyłam, że się nie udzielam, nie mam wiedzy, która komuś może pomóc i ogólnie trochę mi "głupio" w 28 tc, kiedy większość dziewczyn tutaj walczy. A na inne forum nie mam ochoty.
Poza tym chcę ograniczyć obecność w wirtualnym świecie, a więcej czasu poświęcić córeczce, mężowi, no i sobie.
Pozdrawiam serdecznie!
Miłej niedzieli!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: