reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Julita przeciez podwyzszona tempka swiadczy o ciazy :) .
Ja mierze codziennie i z ulgą zawsze odkładam termometr na którym jest 37.4°C ;)
Kiedys jak mierzylam podczas cyklu, to zawsze w dzien w ktory spadla dostawalam okres.
Dusia obyś miała rację tak się źle czuje że porażka w dodatku pojechałam z mężem do jego siostry na weekend. I teraz wciska mi różne leki a ja nie moge

Pozytywna ta wiosna. Teraz tylko oby bety przyrastaly... Niby wczoraj wyszło mi super, a dalej się obawiam i pewnie już tak bedzie przez 9 miesiecy

Dziewczyny mam pytanie bo doktor kazała mi na noc brać Crinone w żelu dopochwowo, i moje pytanie jest takie, czy rano mogę go usunąć, czy ma sam wypaść boję się bo czytałam, że dziewczyny miały po żelu infekcje, a ja też zawsze wszystko łapie tam

No ciężki czas przed Tobą......
Ja na moim przykładzie mogę Ci powiedzieć miałam cykl próbny progesteronu jak na niego reaguję wzięłam żel crinone po 3 dniach sprawdzenie było 6 powiedział że za mało zmienił na 2x400 mg te groszki co Ty masz po 2 dniach sprawdzenie bylo 9.5 powiedział że ok resztę rozkręcić ciąża. Zdecydowałam się na prolutex mimo wszystko bo to najlepszy prog poziom zobacze po tygodniu od transferu tak w imię nauki.
Cierpliwości i spokoju Ci życzę

Dzieki Ewa, pogadam o tym z lekarzem na najbliższej wizycie , bo innego nie moge teraz zrobić. Przez tel mi powiedział , ze pewnie nie zgodziłam sie na prolutex! No szlag by to trafił, dyrektor kliniki, widziałam go raz w poprzednim cyklu, nawet gadki nie było o progesteronie, tylko czy cykl sztuczny czy naturalny. Podglad i transfer robili kolejni dwaj inni lekarze. Wizytę mam 25dpt.
Zazdroszczę Ci tej wiedzy, która posiadasz, szkoda tylko , ze uczyłaś się tego wszystkiego na własnym przykładzie , wiele przeszłaś. Tobie rowniez spokoju zycze :) i kciuków nie puszczam! [emoji10]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to ciesze sie, ze Cie nie zawiodłam swoim wyglądem. Trochę ładniejsza od stracha na wróble [emoji38] Ja już nie wiem jak jest z tym progesteronem. Moj lekarz wcale nie kazał mi go sprawdzać, ale zrobię to dla siebie. Ja przyjmuje go w prolutexie i luttagenie. A luteiny też już nie masz?? Jesteś teraz w Uk, czy PL?
Dziewczyny ciąża się rozkręca. Z naszym Aniolkiem nawet nie wiedziałam o jego istnieniu, a teraz? Mdłości i niedawno pierwsze oficjalne wymiotowanie A przecież to dopiero drugi tydzień!

Hehe, wariatka, od pierwszego Twojego maila miałam przed oczami filigranowa brunetkę z dość krótkimi włosami , serio jakbym zdjecie Twojr widziała wcześniej, a to chyba niemozliwe. Jednak intuicja mnie czasem nie zawodzi.
Jestem w UK. Za tydz lecę do Pl.
Tez wlasnie wróciłam z toalety, juz juz miałam drugie śniadanie pod migdałkami... ale wróciło do żołądka ... uff ohyda .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry