No to ciesze sie, ze Cie nie zawiodłam swoim wyglądem. Trochę ładniejsza od stracha na wróble [emoji38] Ja już nie wiem jak jest z tym progesteronem. Moj lekarz wcale nie kazał mi go sprawdzać, ale zrobię to dla siebie. Ja przyjmuje go w prolutexie i luttagenie. A luteiny też już nie masz?? Jesteś teraz w Uk, czy PL?Oska, bardzo sie ciesze! Trzymam kciuki za dalszy dobry rozwój zdarzeń wstawiałam zdjecie profilowe! Dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam !!! Przysięgam !!!
Ja mam takiego dola od wczoraj ze masakra. Dzis powinnam dostać @ i dokładnie tak sie czuje. Przewertowałam internety i wsEdzie piszą ze na sztucznym cyklu PRG jest niski, nie wiem czy az tak... Moj dr od in vitro powiedział we środę żebym więcej tego w ogole nie sprawdzała , bo nie ma sensu, ewentualnie moge betę sprawdzić i tyle. Skoro biorę syntetyczny PRG ktory jest podobno niewykrywalny we krwi i dopochwowy , ktory tez chyba sie nie pokazuje ... nie wiem, nie wiem... chciałabym sie teleportować do 5 kwietnia kiedy bede miała wizytę u normalnego lekarza .
Na dodatek byłam przekonana ze mam wiecej leków... a kończą mi sie jutro! Mam nadzieje ze dostanę dzis gdzies receptę .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ciąża się rozkręca. Z naszym Aniolkiem nawet nie wiedziałam o jego istnieniu, a teraz? Mdłości i niedawno pierwsze oficjalne wymiotowanie A przecież to dopiero drugi tydzień!