anetka303
Fanka BB :)
Rzadko kiedy się zdarza żeby niepłodność była związana tylko z problemem ginekologicznym. Zazwyczaj jest to skladowa wielu czynników. Nie mówimy o wszystkich specjalistach. Ja wyrazilam swoją opinię na podstawie swoich doświadczeń. Biorąc pod uwagę ze cala procedura jest bardzo kosztowna, nierzadko dojeżdżamy do swoich klinik wiele km a o dziecko walczymy od lat-ja nie zaryzykuję. Mam dwóch lekarzy, jeden w klinice, jeden na miejscu. Ten na miejscu jest na bieżąco bo to u niego w szpitalu będę rodzic, bo prawie 3 lata walczylam z jego pomocą, bo esli będzie cokolwiek co wzbudzi moje wątpliwości zawsze mnie zbada tego samego dnia kiedy zadzwonię a na sms odpisze w środku nocy. Jest super ale leki i tak ustawia ki lekarz z kliniki. Hehe takie chaotyczne te moje zdania, przepraszam ale bardzo boli mnie dziś głowaMoim skromnym zdaniem jeżeli ktoś ma nie tylko problemy ginekologiczne A w badaniach wyszedł mu problem immunologiczny lub endokrynoligiczny to potrzebuje ginekolog+ lekarza który zajmuje się jego dodatkowym problemom .
Tak jak ciążę blizniacza może prowadzić każdy lekarz ale są specjaliści od 2 szt.
Więc zależy jaki kto ma problem.....
1 lekarz nie może być od wszystkiego.
Ja uważam że ginekolog nie musi być z kliniki musi to być dobry ginekolog + ewentualnie lekarze innej specjalizacji jeśli ktoś ma jeszcze inne problemy.
Gorzej jak dostał heparyne encorton acard na oko bez badań....
[emoji127] 28.10.2017