tulipanka1988
Fanka BB :)
Powodzenia, bedzie dobrze
Dziewczyny jutro o 12.30 mam transfer trzymajcie za nas kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jutro o 12.30 mam transfer trzymajcie za nas kciuki
Nie ma co sie samemu nakrecac. Wez nospe, poloz sie, wyspij albo poczytaj ksiazke. Nie mysl o tym, bedzie dobrze.Naczytalam sie ze te skurcze nie wroza nic dobrego i wpadlam w panike.zal by byl....
Trzymam kciuki.Dziewczyny jutro o 12.30 mam transfer trzymajcie za nas kciuki
Wlasnie dzisiaj pełne 11 skończyłam. Brzuch boli mnie prawie codziennie rano tak lekko i ciągnie do pachwin. Nasila się jak się zdenerwuje. Ale akurat jak miałam krwawienie nic nie bolało. Na szczęście u Ciebie tez będzie dobrze. Ufaj lekarzowi bo on wie lepiej niż my wszystkie. Ja sie strasznie denerwuje i martwie i dlatego od razu biegne do lekarza. Trzymam kciuki za Twoja fasolke
ja tylko bralam w 1 dzien po transferze, tez mnie codziennie troche pobolewal brzzuch, ale to byl bol do wytrzymania, nie bylo sensu faszerowac sie jeszcze tabletkami przeciwbolowymi, jakbtm malo brala przez ten caly miesiacA mam pytanie ta nospe bierzecie ho boli was tak bardzo brzuch ? Mnie co prawda trochę pobolewa tak ciągnie w dole ale nie myślałam żeby brać tabletki
Tak.pierwszy.nie mam dzieci.od kilku lat walczymy.dluga to byla droga .teraz mam komoreczki adoptowane bo moje byly za slabe i nie udawalo sie.postanowilismy sprobowac z dawczynia bo to chyba jedyna szansa.7 marca mialam transfer dwoch ladnych zarodkow 8bl i bardzo sie cieszylam ,ale te wczorajsze bardzo silne skurcze wystraszyly mnie strasznie.czulam sie okropnie.
Naczytalam sie ze te skurcze nie wroza nic dobrego i wpadlam w panike.zal by byl....