reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestesmy prawie w tym samym wieku i to tez moja pierwsza ciaza ,nasz wiek sprawia ze JuZ dawno temu jestesmy gotowe byc mamami ,,,, trzymM kciyki bardzi mocno !!!
Tez mialam Bol jajnikow pare dni Po transferze ... silniejszy niz normalny okres i trwalo Tylko jeden dzuen ,

Roksi jestesmy tu aby wspierac skarbie! Swoja droga mysmy mieli psychologa z kliniki dwa razy w tyg i pomagaly te wizyty bo mowila co by bylo gdyby to a tamto ,wychodzilam spokojniejsza

Samych pozytywnych wynikow dziewczyny dzis zycze!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Staram sie byc dobrej mysli .leze i odpoczywam .moze jeszcze wszystko bedzie dobrze.musimy przeciez wierzyc z calych sil i do samego konca

A mam pytanie ta nospe bierzecie ho boli was tak bardzo brzuch ? Mnie co prawda trochę pobolewa tak ciągnie w dole ale nie myślałam żeby brać tabletki

Ja wcale nie mialam zaleconej no-spy, wiec nie bralam. Z reszta nawet nie mialam potrzeby. Dopiero na usg mi dr powiedziala, ze moge sobie brac jak bede musiala

Czesc dziewczyny, dzisiaj 10, krew oddana, teraz z niecierpliwoscia czekac do 15 boje sie bardzo bo zaczynam miec watpliwosci, bo niby dlaczego mi mialoby sie udac za 1 razem zastanawia mnie tez to , bo codziennie rano wstaje z napecznialym brzuchem, malo co jem, a czuje rano jakbym przytyla z 5 kg i te piersi tak mnie bola ze masakra w nocy musze spac na boku, na brzuchu nie ma opcji, nie wiem czy to normalnr w 10dpt , moze to dalej reakcja po lekach... no nic teraz trzeba czekac najgorsze 8 godzin

Dlatego by mialo Sie udac bo mi sie udalo i nie jestem pierwsza I ostatnia ktorej udalo Sue 1ivf ,bardzo w to wierzylam ,glowa duzo Robi,mysli pozytywne

Trzymam [emoji110]!!!!

:tak:

Ja biore bo dwa dni po transferze byly silne skurcze i wole ich unikac

No tak, to zapewne indywidualna sprawa. Jak trzeba to brać [emoji39] ja po pierwszym usg zaczelam plamic i pojechalam na wizyte, bo wlasnie czulam takie skurcze lekkie jak na @ i wtedy mi powiedziala, ze moge wziac, ale to bylo tak lekkie, ze stwierdzilam, ze nie bede sobie jeszcze wiecej piguł dokladac

reklama
Czesc dziewczyny, dzisiaj 10, krew oddana, teraz z niecierpliwoscia czekac do 15 boje sie bardzo bo zaczynam miec watpliwosci, bo niby dlaczego mi mialoby sie udac za 1 razem zastanawia mnie tez to , bo codziennie rano wstaje z napecznialym brzuchem, malo co jem, a czuje rano jakbym przytyla z 5 kg i te piersi tak mnie bola ze masakra w nocy musze spac na boku, na brzuchu nie ma opcji, nie wiem czy to normalnr w 10dpt , moze to dalej reakcja po lekach... no nic teraz trzeba czekac najgorsze 8 godzin

U mnie jak do tej pory tez za pierwszym razem zaskoczylo. Jestem na wczesnym etapie, bo jutro dopiero serduszkowe, ale mam nadzieje, ze wszystko ladnie bedzie widac. Wiec glowa do gory! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry