Dzieki .teraz kazda pozytywna i podtrzymujaca wiadomosc jest na wage zlotaSpokojnie. To dopiero druga doba po transferze, nie nastawiamy sie zle! Glowa do gory, bedzie dobrze!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Ok ale poważnie nie bagatelizuj tego. Szkoda Twoich nerwów, rozczarowań i cierpieniaDziękuję Ci bardzo [emoji8] niestety jestem daleko muszę radzić sobie tutaj.
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Trzymam kciuki [emoji4] niech kropek zostanie z Toba na 9 miesiecy [emoji110]Dziewczyny jutro o 12.30 mam transfer trzymajcie za nas kciuki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Pewnie wygadaj sie zawsze lzej na serduszku [emoji173] ehh ten stres i nerwy tez to znam...Masakra z tymi wszystkim ten stres chyba się dla nas nigdy nie skończy. Musimy być silne.
Ja właśnie znowu dostałam silnej nerwicy już kiedyś tak miałam i chyba czuję,że może nie być transferu
Całe ciało się trzęsie, ledwo oddycham mam wrażenie jak by ktoś mi siedział na klatce piersiowej. To przez pracę i też za dużo myślę, mąż mówi, że idę jutro po 4l bo się wykończe i skocze po leki bo kiedyś brałam silne leki ale jak mi teraz je przepisza na 100 %nie ma transferu. Mam nadzieję, że szybko mi to minie cały czas czuję silny lęk jak by się coś miało stać strasznego idzie zwariować. Muszę tu napisać swoje smutki bo ile mogę mówić to tylko do męża :-( brakuje mi takiej przyjaciółki w realu ale u mnie wszyscy dziwnie mówią o invitro i nikt nie wie, dobrze, że mam was
Nataliaa93
Dziękuję wam, kochane jesteście :* powiedzcie mi ile razy dziennie bralyscie nospe po transferze?
Nataliaa93
Dziękuję :* bardzo szybko zleciało. To już dzisiaj ☺☺Trzymam kochana! To już jutro ale to zlecialo
Sylwetka86
Hej dziewczyny bardzo mi przykro i współczuję tym ktorym nie udało się tym razem. Trzymam kciuki za tych co jeszcze nie testowaly i gratuluję tym co się udało to wszystko funduje nam taką huśtawke emocjonalna ze trudno nie zwariować. Zawsze trzeba mieć nadzieję i próbować do skutku bo wierzę że wkoncu każdej z nas się uda
Sylwetka86
Trzymam mocno :*Trzymam kciuki [emoji4] niech kropek zostanie z Toba na 9 miesiecy [emoji110]
reklama
Sylwetka86
A mam pytanie ta nospe bierzecie ho boli was tak bardzo brzuch ? Mnie co prawda trochę pobolewa tak ciągnie w dole ale nie myślałam żeby brać tabletki
Podziel się: