reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc Dziewczyny
Ja jutro mam punkcje, ósmą. Czasem sie zastanawiam czy ktos w Polsce mial wiecej, pewnie tak, ale nie specjalnie mi z tym dobrze. Z 6tej mam dziewczynke. U mnie niestety prawie za kazdym razem trzeba sie stymulowac na nowo, bo do mrozenia nic nie zostaje, a nieraz i na swiezo nie ma dobrych zarodkow...
W listopadzie tu u Was pisalam, ale nie mialam pozniej sily sie odezwac, ze sie nie udalo.
Teraz mam ok 12 komorek, oby choc jedna blastka z nich wyszla. Tak bardzo marzy mi sie rodzenstwo.. no zobaczymy.
Oluska: nie martw sie kluciem jajnikow, ono jest zupelnie normalne, to przez leki, nic nie peka. Wydaje mi sie, ze pekania to i tak bys nie poczula. To klucie jajnikow to i pozniej moze byc po transferze, az nie odstawisz lekow.

Ja jutro też mam punkcję , także w "kupie"raźniej :)

Cześć Dziewczyny,

podczytuję to forum od pewnego czasu i chciałabym do Was dołączyć :-) u nas zdiagnozowano niepłodność idiopatyczną, zrobiliśmy dwie inseminacje, ale doszliśmy do wniosku, że nie chcemy więcej tracić czasu i zadecydowaliśmy się na in vitro. Jutro mam mieć punkcję. Jestem po stymulacji gonalem i oraglutranem, wczoraj przyjęłam dwie ampułki gonapeptylu i dziś strasznie kuje mnie prawy jajnik (trochę tak jak na owulację). Tak strasznie się boję, że może zaczynają pękać :-( :-( Błagam napiszcie czy to normalne? Bo nie wiem czy mam się kontaktować z lekarzem :-/
Ja mam te same leki. To że kuluje to normalne pęcherzyki rosną. Mnie bolała głowa przez 5 dni a teraz strasznie plecy.

reklama
Do góry