reklama
anetka303
Fanka BB :)
Nie stresuj się. Jak nie zdążysz to przyjmie Cię lekarz później między pacjetkamiJa chyba dzisiaj nie wyrobię do kliniki stoję w takim korku, aż mi się płakać chce yyyy
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja już u anestezjologa byłam w zeszłym tygodniu wczoraj tylko u prof. Łukaszuka na wizycie więc czatowałam pod pokojem 21 jutro pinkcja u dr Stencla , w poniedziałek transfer jak bedzie wszystko okejprzypomnij mi proszę kto Cie prowadzi ???
Cześć Dziewczyny,
podczytuję to forum od pewnego czasu i chciałabym do Was dołączyć :-) u nas zdiagnozowano niepłodność idiopatyczną, zrobiliśmy dwie inseminacje, ale doszliśmy do wniosku, że nie chcemy więcej tracić czasu i zadecydowaliśmy się na in vitro. Jutro mam mieć punkcję. Jestem po stymulacji gonalem i oraglutranem, wczoraj przyjęłam dwie ampułki gonapeptylu i dziś strasznie kuje mnie prawy jajnik (trochę tak jak na owulację). Tak strasznie się boję, że może zaczynają pękać :-( :-( Błagam napiszcie czy to normalne? Bo nie wiem czy mam się kontaktować z lekarzem :-/
podczytuję to forum od pewnego czasu i chciałabym do Was dołączyć :-) u nas zdiagnozowano niepłodność idiopatyczną, zrobiliśmy dwie inseminacje, ale doszliśmy do wniosku, że nie chcemy więcej tracić czasu i zadecydowaliśmy się na in vitro. Jutro mam mieć punkcję. Jestem po stymulacji gonalem i oraglutranem, wczoraj przyjęłam dwie ampułki gonapeptylu i dziś strasznie kuje mnie prawy jajnik (trochę tak jak na owulację). Tak strasznie się boję, że może zaczynają pękać :-( :-( Błagam napiszcie czy to normalne? Bo nie wiem czy mam się kontaktować z lekarzem :-/
Zosia87
Ból piersi to żaden obiaw to reakcja po lekach ja podczas 2 pierwszych transferow tez zwracalam uwage na bolace piersi i tez zanikal i kilka dni pozniej miesiaczka ale tak samo mialam nawet przy 3 podejsciu gdzie nie doszlo do transferu bo zarodki nie dotrwaly do 5doby. A teraz gdy jest ciaza to juz nie pamietam czy bolaly od poczatku czy nie ale wiem ze pozniej zaczynaly coraz bardziej bolec [emoji4] ale ja juz czulam sie udalo po 9dniach jakos ale to tak wewnetrze z brzuszka bardziej i innego samopoczucia jak na okres ale troszke inaczej [emoji7] a teraz juz 31t5d ciazy blizniaczej [emoji170][emoji64][emoji64][emoji170] powodzenia dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji8]Pierwszym obiawem, że transfer się udał były potwornie obolałe piersi. Bol pojawil sie juz kilka dni po transferze. Piersi były twarde jak kamień.
Pierwszy objaw, że moja ciąża poronie... ból zaczął zanikac. 3 dni po zniknięcie bólu piersi zaczęłam plamić .
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Sol
Trzymamy kciuki za udaną wizytę i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
Już marzec - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :*
Marzec
Shake it up baby, twist and shout
Będzie sie działo
07.03 - roksii89 - wizyta przed crio
08.03 - AniaCh - kontrola owulacji przed crio
08.03 - Dusia88 - kontrola w czasie stymulacji
08.03 - Sylwetka86 - transfer
08.03 - Emilianka6966 - kontrola po punkcji
09.03 - karolina1984 - kontrola przed transferem
09.03 - anetka303 - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
09.03 - zanetaanna - betowanie
10.03 - Oska305 - kontrola w czasie stymulacji
10.03 - aniasiwa - betowanie 1
11.03 - Ava81 - betowanie
12.03 - julita1234 - punkcja
13.03 - jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13.03 - Kikuli - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
13.03 - Ilona88 - USG pęcherzykowe
14.03 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
16.03 - Peugeotka36 - USG
16.03 - Oska305 - punkcja
22.03 - żanka1410 - kontrola w czasie stymulacji
27.03 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
04.04 - ambicja1987 - USG "połówkowe"
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu
Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja! Ja! Ja! Dzis 07.03 na wizyte przed crio tak jak roksii!
Powodzenia !
Ilona 88
Ja chodzę do dr. Beaty OlszakKochana ja już u anestezjologa byłam w zeszłym tygodniu wczoraj tylko u prof. Łukaszuka na wizycie więc czatowałam pod pokojem 21 jutro pinkcja u dr Stencla , w poniedziałek transfer jak bedzie wszystko okejprzypomnij mi proszę kto Cie prowadzi ???
AniaCh83
@Koniczyna82, o tak ? Wow nie wiedziałam, prawie jak hashtag... attag...?!
Pozdrawiam serdecznie Koniczyno [emoji847]
Cześć @Zosia87 dawno Cie 'nie widzialam' , ale nie zaglądałam tu często przez jakis czas. wow, juz koniec 32 tyg masz. Wszystko ok? Chłopaki beda czy dziewuchy?
Dziewczyny , a ja dzis jade , synusia zostawiam na kilka dni, umrę chyba... jak mu przywiozę rodzeństwo to pozbędę sie wyrzutów sumienia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pozdrawiam serdecznie Koniczyno [emoji847]
Cześć @Zosia87 dawno Cie 'nie widzialam' , ale nie zaglądałam tu często przez jakis czas. wow, juz koniec 32 tyg masz. Wszystko ok? Chłopaki beda czy dziewuchy?
Dziewczyny , a ja dzis jade , synusia zostawiam na kilka dni, umrę chyba... jak mu przywiozę rodzeństwo to pozbędę sie wyrzutów sumienia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
CzarnaInka
Czesc Dziewczyny
Ja jutro mam punkcje, ósmą. Czasem sie zastanawiam czy ktos w Polsce mial wiecej, pewnie tak, ale nie specjalnie mi z tym dobrze. Z 6tej mam dziewczynke. U mnie niestety prawie za kazdym razem trzeba sie stymulowac na nowo, bo do mrozenia nic nie zostaje, a nieraz i na swiezo nie ma dobrych zarodkow...
W listopadzie tu u Was pisalam, ale nie mialam pozniej sily sie odezwac, ze sie nie udalo.
Teraz mam ok 12 komorek, oby choc jedna blastka z nich wyszla. Tak bardzo marzy mi sie rodzenstwo.. no zobaczymy.
Oluska: nie martw sie kluciem jajnikow, ono jest zupelnie normalne, to przez leki, nic nie peka. Wydaje mi sie, ze pekania to i tak bys nie poczula. To klucie jajnikow to i pozniej moze byc po transferze, az nie odstawisz lekow.
Ja jutro mam punkcje, ósmą. Czasem sie zastanawiam czy ktos w Polsce mial wiecej, pewnie tak, ale nie specjalnie mi z tym dobrze. Z 6tej mam dziewczynke. U mnie niestety prawie za kazdym razem trzeba sie stymulowac na nowo, bo do mrozenia nic nie zostaje, a nieraz i na swiezo nie ma dobrych zarodkow...
W listopadzie tu u Was pisalam, ale nie mialam pozniej sily sie odezwac, ze sie nie udalo.
Teraz mam ok 12 komorek, oby choc jedna blastka z nich wyszla. Tak bardzo marzy mi sie rodzenstwo.. no zobaczymy.
Oluska: nie martw sie kluciem jajnikow, ono jest zupelnie normalne, to przez leki, nic nie peka. Wydaje mi sie, ze pekania to i tak bys nie poczula. To klucie jajnikow to i pozniej moze byc po transferze, az nie odstawisz lekow.
Podziel się: