reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lekarze Was nie pytają co mają zrobić z komórkami? Dziwne. Mi zaraz po punkcji lekarz powiedział, że pobrali 10. Zapładniają tylko 6. Jeżeli komórki będą w pełni rozwinięte to są opcje albo zamrozić, albo przekazać innym kobietom jako dawca, albo zniszczyć. My akurat nie mroziliśmy, bo nie było czego, ale padła taka propozycja.
Jak człowiek pierwszy raz przechodzi przez procedure pewnych rzeczy po prostu nie wie, a ja nawet niespecjalnie nie chciałam wiedzieć,nie doczytywalam nie zabiegałam o informacje, bo miałam problemy z własnym sumieniem ale to już druga sprawa, szkoda że nikt mnie nie zapytał...; (

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Jak człowiek pierwszy raz przechodzi przez procedure pewnych rzeczy po prostu nie wie, a ja nawet niespecjalnie nie chciałam wiedzieć,nie doczytywalam nie zabiegałam o informacje, bo miałam problemy z własnym sumieniem ale to już druga sprawa, szkoda że nikt mnie nie zapytał...; (

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

To jak nic nie mówili a Ty nie płaciłaś za to, to chyba zniszczyli ale warto się dopytać nawet mailowo. W każdym razie masz tyle pięknych zarodków że nie ma o czym się martwić :)

adunnnia, fajnie, ciekawe ile by chcieli za próbę zapłodnienia tych komórek...Pomęczę swojego lekarza podczas wizyty.

hej dziewczyny dzwonili dzisiaj do mnie z kliniki ze jutro na 12 transfer... i normalnie mnie jakas panika ogarnela - mysl ze z tych 5 ktore sie zaplodnily w sobote do jutra nie dotrwa ani jedna :( do jutra to ja chyba oszaleje. Powiedzcie mi czy czesto zdarza sie ze zadne komorki nie przezyja ?

hej dziewczyny dzwonili dzisiaj do mnie z kliniki ze jutro na 12 transfer... i normalnie mnie jakas panika ogarnela - mysl ze z tych 5 ktore sie zaplodnily w sobote do jutra nie dotrwa ani jedna :( do jutra to ja chyba oszaleje. Powiedzcie mi czy czesto zdarza sie ze zadne komorki nie przezyja ?

Więcej wiary w swoich maluszków, pamiętaj że niedługo będą w Ciebie się wgryzać i musisz wierzyć tylko w sukces! :)

U nas zaplodnilo się 6, 4 na 5 dzień +
Zostały nam tylko dwa zamrożone w 3 dobie. O ile dobrze dzisiaj zapamiętałam, że te dwie zostały zamrożone bo się szybko dzieliły niby są bardzo dobre, a później doktor mowi, że te cztery co były to dwie puste. Więc kurde boję się teraz, że te 3 dniowe też mogą być puste

reklama
Do góry