reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

KONICZYNKO...zbierasz siły baaaa absurd co ja piszę przecież Ty jesteś silna już masz napewno nowy plan działania ?
Gosiu dzięki :)

Ja w miarę się pozbierałam, jest oki. Mam miesiac przerwy przed kolejnym crio, głownie dlatego ze moj lekarz tydzień urlopuję akurat w samym środku tego cyklu. Właśnie skończył mi sie okres, po kolejnym działamy. Jeszcze do końca nie wiem jak, burza mózgów jak doktorek wróci.

Mam wiec miesiac przerwy i nie zaglądam tu codziennie. Czasem nie widzę wszystkich postów. Czasem nie zdążę przeczytać od deski do deski. Dlatego jak by coś piszcie do mnie z oznaczeniem, czyli z @przed nickiem. Wtedy wyskakuje mi powiadomienie ze ktoś o mnie wspominał :)

reklama
Dziewczyny ile trwa stymulacja? Ja w piątek na usg i będzie to mój 8 dzień. Może mi lekarz przedłużyć zastrzyki? Będzie już widać ile mam jajeczek? Co prawda gonapeptytu mam na 14 dni, ale tak boli, ze się już normalnie boję każdego poranka.
Mnie też jajniki wariowaly, u nas w klinice stymulują 10 dni, a jeśli za mało rosną to przedłużają o dwa dni, zastrzyk ovitrelle i jeden dzień bez leków przed punkcja

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam jutro punkcie i strasznie się boję. -wiadomo nie samej punkcji ale tego jakiej jakości będą komórki , zobaczymy czy długi protokół w moim przypadku jest lepszy...czuję jak rozpiera mnie cały brzuch mam dużo pęcherzyków ale większość to śmieci., zobaczymy...Odebrałam kariotypy są ok , w piątek krew na mutacje ehhh cały czas stresy

A ja moje drogie panie muszę się uzbroić w cierpliwość, czekam na okres czyli jeszcze ok.10 dni, a potem na criotransfer średnio 20 dni, także musiałam zająć głowę czymś innym, robię z mężem lekka dietę żeby chociaż to dwa kilo ze stymulacji zrzucić, poruszam się trochę, wiosna za progiem;) chyba zadzwonie do embriologa, jutro 5 doba, nikt mnie nie pytał o mrożenie do tej pory, dziwne

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry