reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, a jak ta próba się ni powiedzie to kolejnego kropka kiedy się przyjmuje? Dobrze jest czekać te 3 miesiące?

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
Jak crio to nie ma przeciwwskazan zeby juz w nastepnym cyklu...
Ja mialam w sierpniu - beta drgnela do 4.4 i we wrzesniu od razu kolejne i sie udalo;)
To przy stymulacji dobrze jest odczekac.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny

Ponieważ kończę przygodę z in vitro, chciałam Wam podziękować za wszystkie rady i słowa otuchy.
Za Waszą namową nie odstawiam jeszcze leków, zrobie przepisową bete 13dpt, ale juz wiem, ze nic z tego. Ja wiem Rybka, że u Ciebie wyszło to bardzo późno, ale to naprawdę są pojedyncze sytuacje, które są jak trafienie z totka ;), szczęściaro :). Gdyby cokolwiek zaskoczyło, myślę, ze 9dpt już coś by drgneło, choć niewiele, ale cokolwiek.
Muszę na razie odciąć się w ogóle od tematów dzieciowych i zająć córką.
Wszystkim Wam życzę powodzenia, kciuki trzymam szczególnie mocno za te z Was, które czekają na 1 dziecko. A co, pomęczcie się też trochę :p. Mamuśki już wiedzą co je czeka ;)

Gdyby jakimś cudem udało mi się naturalnie począć drugie dziecko, wpadnę, by ku pokrzepieniu zostawić miłą historię.

Dzięki za wszystko!!!!! Uściski dla Was <3

Witam, proszę was o radę, moja beta w 8dpt wynosiła 77,4, po 72h czyli 11dpt wynosiła 205,7 ( wzrost o 166% więc norma), 13dpt o godzinie 16:00 czyli po 54 godzinach wynosi tylko 348,7 ( wzrost tylko 60%). Czuje że coś jest nie tak.
Wiem, że niektórym z was tez mogła beta przyrastać wolniej, ale najczęściej są to przypadki przy becie powyżej 1000 a wtedy wolniejszy wzrost jest normalny. Nie wiem sama czy jest ok:/

Dziewczyny

Ponieważ kończę przygodę z in vitro, chciałam Wam podziękować za wszystkie rady i słowa otuchy.
Za Waszą namową nie odstawiam jeszcze leków, zrobie przepisową bete 13dpt, ale juz wiem, ze nic z tego. Ja wiem Rybka, że u Ciebie wyszło to bardzo późno, ale to naprawdę są pojedyncze sytuacje, które są jak trafienie z totka ;), szczęściaro :). Gdyby cokolwiek zaskoczyło, myślę, ze 9dpt już coś by drgneło, choć niewiele, ale cokolwiek.
Muszę na razie odciąć się w ogóle od tematów dzieciowych i zająć córką.
Wszystkim Wam życzę powodzenia, kciuki trzymam szczególnie mocno za te z Was, które czekają na 1 dziecko. A co, pomęczcie się też trochę :p. Mamuśki już wiedzą co je czeka ;)

Gdyby jakimś cudem udało mi się naturalnie począć drugie dziecko, wpadnę, by ku pokrzepieniu zostawić miłą historię.

Dzięki za wszystko!!!!! Uściski dla Was <3
Kochana odpocznij i wróć będę dalej trzymać kciuki za Ciebie :) może uda się naturalnie :) i odzywaj się czasem co tam u Ciebie ♡

Witam, proszę was o radę, moja beta w 8dpt wynosiła 77,4, po 72h czyli 11dpt wynosiła 205,7 ( wzrost o 166% więc norma), 13dpt o godzinie 16:00 czyli po 54 godzinach wynosi tylko 348,7 ( wzrost tylko 60%). Czuje że coś jest nie tak.
Wiem, że niektórym z was tez mogła beta przyrastać wolniej, ale najczęściej są to przypadki przy becie powyżej 1000 a wtedy wolniejszy wzrost jest normalny. Nie wiem sama czy jest ok:/
Mi się wydaje ze ok zrób jeszcze jedna dla pewności :) a co lekarz na to ?

Dziewczyny, a jak ta próba się ni powiedzie to kolejnego kropka kiedy się przyjmuje? Dobrze jest czekać te 3 miesiące?

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
Jak masz mrozaki to mozesz po nie wrocic juz w kolejnym cyklu 3 miesieczna przerwa jest zalecana przy rozloczynaniu calej stymulacji
Ale o czym ty mowisz oczywiscie ze sie uda a twoje kropki poczekaja 2 lata zeby byc rodzenstwem :)

reklama
Asiex powodzenia na badaniach samych najlepszych wiadomosci. I moze poznasz plec dziecka bo ja na prenatalnych uslyszalam ze bedze synus

Do góry