reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asiex husannn wspanualych widokow!!!

W Uk tez na wszustko paracetamol,Po punkcji paracetamol po transferze paracetamol w ciazy paracetamol przy grypie paracetamol;))
Tez tego nie kapuje Ale jak bardzo zaboli biore tylko ..... paracetamol [emoji38][emoji38]bo nic mi nie dadza innego tutaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mieszkałam w uk kilka lat i już miałam dosyć ich leczenia, którego tak naprawde nie było tylko ciągle mnie diagnozowali.Po 2 latach dalej nic nie wiedzieli i już miałam dosyć. Więc postanowiliśmy wrócić do pl to była nasza szansa na pierwszej wizycie lekarka powiedziała nam co może być problemem.Po pół roku jeżdżenia do kliniki teraz jestem w ciąży po pierwszym crio. Powrót do pl był najlepsza decyzja jaka podjęliśmy.

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jedziemy od razu [emoji12] ja mam oocyty zamrożone i juz kazałam mężowi dbać o dietę ,żeby w kwietniu był gotowy [emoji23] oczywiście czysto teoretycznie, bo nam sie uda [emoji1307][emoji1307] [emoji12]

Doświadczenia w betach nie mam bo jeszcze nie robiłam ale z tego co tu czytam to chyba 3 jaczki musiałyby być żeby wyszła w 3 dniu [emoji12]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

ufff mam nadzieje ze chociaz progesteroni estriadol wroza dobrze.....dzieczyny co myslicie o blastce 3bb?

ufff mam nadzieje ze chociaz progesteroni estriadol wroza dobrze.....dzieczyny co myslicie o blastce 3bb?
Z kropkami to tak jest ze te piękne się czasem nie zagniezdzaja a te teoretycznie słabe są zostają i są z nich piękne ciążę :) a co do weryfikacji to już się nie przejmuj 3 dpt jak w ostatniej weryfikacji będzie 0,1 to wtedy bym się martwila :)

Dziewczyny danych samych dobrych wieści na dzisiejszych wizytach!!!
Jestem delikatnie przeziębiona. Czasem kichniecie powoduje mocny skurcz brzucha. Czy to niebezpieczne i czy mogę teraflu?

Dziewczyny tak czytam I czytam o lekach po transferze. Ja mam I przed I po crio brac 3x100 lutinus, do tego 3xestrofem,1x acard 1xencorton. A przeczytalam ile bierze daria I taki troche straszek mnie oblecial. Mam na mysli progesteron, nie za mali dostaję? Mialam badany tylko na 6 dni przed transferem

Ja też mieszkałam w uk kilka lat i już miałam dosyć ich leczenia, którego tak naprawde nie było tylko ciągle mnie diagnozowali.Po 2 latach dalej nic nie wiedzieli i już miałam dosyć. Więc postanowiliśmy wrócić do pl to była nasza szansa na pierwszej wizycie lekarka powiedziała nam co może być problemem.Po pół roku jeżdżenia do kliniki teraz jestem w ciąży po pierwszym crio. Powrót do pl był najlepsza decyzja jaka podjęliśmy.

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez wiele rzeczy spraw mi sie tutaj nie podoba;(, mieszkam tu dopiero 3 rok ,od dzuecinstwa wlochy I Gliwice Ale jednak od razu w Uk zauwazylam ze cos nie tak tu z medycyna.....
Ale bo jestem Uk wdziecznabi to anglicy w 1978 przepriwadzili pierwsze ivf udane ;) pozatym tutaj np ani centa nue wydajemy na kosztowne ivf i leki
Sa i wzgledy i minusy no Ale to jak w kazdym kraju
Po jedziesz do australi to zycie wspaniale ale pajaka w domu mozesz zlapac ha ha ha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry