reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a ja niestety musze przesunac crio na jeszcze kolejny cykl:(lecimy za granice na ferie i chyba nie zafunduje sobie lotu po transferze...bede sie martwic i chyba lepiej poczekac...lot by wypadal akurat na betowanie i chyba lepiej sie bede czula u siebie w tym czasie...

reklama
a ja niestety musze przesunac crio na jeszcze kolejny cykl:(lecimy za granice na ferie i chyba nie zafunduje sobie lotu po transferze...bede sie martwic i chyba lepiej poczekac...lot by wypadal akurat na betowanie i chyba lepiej sie bede czula u siebie w tym czasie...

Tez bym przesunęła. O transferze to i lot i inne atrakcje. Poza tym ie wiem co można by robić na takich feriach po transferze żeby się na nich nie zanudzić. Czytać i spacerować wokół komina? ;) Szkoda wakacji...

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony

To ja dla odmiany Wam opowiem jak tu jest w Wariatkowie [emoji38] Mówię wczoraj do pielęgniarki , że bardzo proszę o coś innego a nie morfine do punkcji bo boli mnie przy pobieraniu jak cholera. Na co pani zapisała mi gaz rozweselajacy [emoji23] Ręce opadły. Pytam jej więc o leki rozkurczowe na dzień po punkcji ( ciul wie co w tej Szwecji podaja) i słyszę.... ze mam wziąć paracetamol i iść do pracy to nie będę o bólu myśleć [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo trzeba być twardziochem a nie mieciochem hi hi hi hi.
W Hiszpanii paracetamol jest na wszystko :laugh2:
Dźwne te ich metody :rolleyes2:
Mi trochę słabo bo histero mam mieć na ibuprofenie i relanium ale punkcie. ...... to bym padła jak nic.

Trzymamy kciuki za udane wizyty i same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już styczeń - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Rok 2016 zakonczony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Styczeń
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

20.01 - husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
20.01 - asiex - badania prenatalne

21.01 - Pixie_Dixie - criotransfer
23.01 - Jo_asia79 - betowanie
24.01 - ziółko87 - badania prenatalne 1
25.01 - Ewunka - histeroskopia
26.01 - mawila - badanie prenatalne 1

03.02 - Klarsa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03.02 - rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.02 - ema51 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.02 - rybka14 - badania prenatalne 3
07.02 - ambicja - badania prenatalne
08.02 - Ewunka - kontrola
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / badania prenatalne
01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry,
Kreatola poproszę o wpisanie mnie na betę 27

Dziewczyny pięknych widoczków i samych nudnych wyników w samym środku normy na wizytach

reklama
Dziewczyny, a jak ta próba się ni powiedzie to kolejnego kropka kiedy się przyjmuje? Dobrze jest czekać te 3 miesiące?

Do góry