No właśnie ani razu nie wymiotowalam, ale w 1 trymestrze miałam napady mega mdłości (mi pomagały ciasteczka owsiane czekoladowe Sonko czy jakoś tak ). W sumie to jadłam do 15 a potem już nic nie mogłam przełknąć.
Nie przejmuj się tak waga ,widać Twoje maleństwo potrzebuje więcej
Zresztą mam też koleżankę,która jest nawet troszkę wyższa ode mnie i też brzuszek pokazał się jej ok 5 miesiąca dopiero i lekarz powiedział jej,że u wysokich kobiet często dużo później widać brzuszek. Zakładam,że to o to chodzi mam też teraz niskie tsh (1.2), może też dlatego nie tyje za dużo.
No i mnie za to odrzuca od gotowanego mogłabym całe dnie jeść kanapki i mandarynki plus pomarańcze.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To by miało sens ja mam 1,60 m [emoji41]
Mdłości mam już coraz rzadziej, ale są przeważnie jak jestem głodna..no i jem..i chyba stąd te kg.. kiedyś uwielbiałam uczucie głodu, a dziś to mi zaraz źle , słabo i niedobrze...
Ja na potęgę jem pomarańcze, mandarynki i winogrona i jeszcze zapijam sokiem pomarańczowym
A jak czesto masz wizyty? Bierzesz jeszcze jakieś leki? Ja co dwa tygodnie mam wizytę, mąż mówi że to chyba za często, ale mnie te wizyty uspokajają..
I IVF - mój Bąbelek ma 12 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]