Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Slicznie prawie ten Sam termin porodu [emoji106][emoji106][emoji23],Ale to wkoncu dwa skarby nosisz,
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja napewno miesiąc przed będę miała cesarke i z usg wychodzi 26t4d na dziś choć myślę że jeszcze szybciej to nastąpi mam takie przeczucie zobaczymy jak moja szyjka jutroSlicznie prawie ten Sam termin porodu [emoji106][emoji106][emoji23],Ale to wkoncu dwa skarby nosisz,
Dziewczyny Ja już po dostałam dwa ostatnie zarodki 7A i 8B .Dziś był zupełnie inny lekarz Dr Grygoluk taki ciepły człowiek i tak mu z oczu dobrze patrzyło i tak sobie pomyślałam oby Mi przyniósł szczęście a teraz nic tylko czekać .... przy pierwszym podejściu byłam w domu ale teraz mam zamiar pracować , czeka mnie inwentaryzacja wiec mam nadzieje ze czas szybko zleci trzymajcie kciuki
Kobietom które ćwiczą i mają wypracowane mięśnie brzucha brzuszek pojawia sie nieco pozniej poniewaz silne miesnie podtrzymują brzuch w ryzach i teoretycznie mniej powinien się rozciągnąć w ciążyTak właśnie popatrzyłam na fotki Lewandowskiej...5 miesiąc...? ja mam taki brzuch w 3 miesiącu, a jak się najem to ona przy mnie wygląda jakby wogole w ciąży nie była.. [emoji6][emoji15] Dziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? Ja już mam od stymulacji większy, ale myślałam że to przejdzie trochę a tym czasem on rośnie jakoś wyjątkowo szybko..
I IVF - mój Bąbelek ma 12 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]