reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie po pierwszej stymulacji pierwsza @ była w dobrym terminie a druga dopiero po 37dniach. Przy drugiej stymulacji była terminowo. A teraz po trzeciej znowu mi druga @ się spóźnia dziś 31 dc a zawsze mam co 28 dni.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beata,Kreatola,Peugeotka pieknych widoczkow i samych dobrych wiadomosci :)
Balątko scisnij mocno nozki i nie wypuszczaj kropka :)

Trzymam ✊✊✊✊

Z samej kliniki jesteśmy zadowoleni, mała kameralna klinika, ale wszyscy są bardzo mili, pomocni i kompetentni, cennik jest dostępny i aktualny. Tego wszystkiego nie było w Invimed. [emoji6] Chodzę do dr Niedużaka.
Oczywiście znajdę wady kliniki- lekarz przyjmuje codziennie, ale w godzinach 8-15. Mnie to zmusza do zwalniania się z pracy na wizytę..ale zaletą duża jest np to że punkcje i transfery odbywają się 7 dni w tygodniu.
Całość od 1 wizyty do transferu wyniosła mnie około 7 tys. Ale badania miałam już wszystkie w ręku, bo miałam właśnie podchodzić do stymulacji w invimed i w ostatniej chwili zrezygnowałam...

No udało się :) aż trudno uwierzyć mi do teraz :)

I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
Cześć :) Możesz powiedzieć, w jakiej klinice to było konkretnie i czemu zrezygnowałaś?

Nie ma co podziwiać .Jak człowiek jest chory to się leczy a jak wyleczyć się nie da to uczy się żyć z chorobą i tyle.
To tak jak moi rodzice, ale w tym wszystkim trzeba być silnym. Wiele ludzi przegrywa czasami już na samym początku bo nie ma w sobie siły walki choć to się łatwo mów,i a skąd tą siłę brać jak zamiast lepiej i do przodu to wiecznie coś ....wiem coś o tym. Trzymajcie dziewczyny kciuki za moją mamę ma dziś kontrolę- prześwietlenie wyciętej rany i węzłów chłonnych po wycięciu czerniaka. Musi być dobrze !

reklama
U nas były plemniki z biopsji, a takie są zawsze zdechłe... i mamy 6 zamrożonych zarodków, 2 mi podali i jestem teraz w 7 tygodniu. Jeszcze nie słyszałam serduszka więc zobaczymy co będzie, ale sam fakt że tyle zarodków się stworzyło. Także bywa różnie...

Gosia: a badania genetyczne Emka robiliście? Może coś jest z kariotypem? Byliście u androloga?
Genetyka ok
Do androloga chcemy sie wybrac po nowym roku

Do góry