reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam kochane ja juz po wizycie wszystko ok chłopaki rosną jak na drożdżach 720g i 696g przepływy prawidłowe 9% różnicy czyli się nic nie zwiększyło wiec super szyjka zamknięta 25 do 29,5 mm wiec mam więcej odpoczywać a poza tym super :) zdjęć nie mam bo chłopaki trenują nurkowanie główka w dol jeden pokazał tylko siusiaka a potem sie obrucil i nie chcial sie pokazac a drugi wogule się chował za bratem
Super że wszystko ok z chłopakami oby tak dalej

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Husan Motylek uroczych widoków.
Jaskółka jak się macie. ?
Kreatola dostałaś juz papiery z wynikami. ? Besito.
Marzena juz zaraz Twój czas.
Miłego dnia
Dziękuję, cariño. Jeszcze nie dostałam - poczta przed świętami... Ale lekarki wyniki krwi nie zaniepokoiły, więc i ja zachowuję spokój i szykuję się do świąt.
Besito!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale ciężko przechodzę to czekanie... moja beta dalej słabo rośnie mimo w 11dpt -12 13dpt - 25 lekarka dalej kazała brać tabletki i dzisiaj miałam usg 20dpt niestety na usg nie było widać nic oprócz napuchnietej macicy. Zrobili mi bete i wynik 267 i lekarka dalej kazała brać leki i we wtorek mam zrobić kolejne usg i znowu czekanie:/ dziewczyny pomóżcie nie wiem co myśleć:/

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale ciężko przechodzę to czekanie... moja beta dalej słabo rośnie mimo w 11dpt -12 13dpt - 25 lekarka dalej kazała brać tabletki i dzisiaj miałam usg 20dpt niestety na usg nie było widać nic oprócz napuchnietej macicy. Zrobili mi bete i wynik 267 i lekarka dalej kazała brać leki i we wtorek mam zrobić kolejne usg i znowu czekanie:/ dziewczyny pomóżcie nie wiem co myśleć:/

Moze konsultacja u innego lekarza z innym usg?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio

Dzień dobry Wam wszystkim:)
Byłam dzis na usg u Holenderskich lekarzy. Tak jak sie spodziewałam nie widza nic!!!! Ani krwiaka ani tego ze jajo płodowe sie odkleja. Wszystko według nich wyglada ładnie, maluch ma 1,47 cm i szybciutko bije mi serduszko.
Nie wiem komu wierzyc :/
Pani doktor Polka zasiała we mnie taka panikę...a oni ze wszystko gra. Bądź tu mądry.

Dzień dobry Wam wszystkim:)
Byłam dzis na usg u Holenderskich lekarzy. Tak jak sie spodziewałam nie widza nic!!!! Ani krwiaka ani tego ze jajo płodowe sie odkleja. Wszystko według nich wyglada ładnie, maluch ma 1,47 cm i szybciutko bije mi serduszko.
Nie wiem komu wierzyc :/
Pani doktor Polka zasiała we mnie taka panikę...a oni ze wszystko gra. Bądź tu mądry.

O widzisz, No ale to bardzo dobre wieści i trzymaj sie ich [emoji6]

No właśnie się nad tym zastanawiam ale chyba poczekam do wtorku i znajdę jakiegoś prywatnie :/ mam nadzieję że jednak coś z tego będzie:) ale to ciągle czekanie jest okropne

No mogę sobie tylko wyobrazić co musisz przechodzić ale bądź silna, stres jest niewskazany!!

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio

reklama
Do góry