reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Witam kochane ja juz po wizycie wszystko ok chłopaki rosną jak na drożdżach 720g i 696g przepływy prawidłowe 9% różnicy czyli się nic nie zwiększyło wiec super szyjka zamknięta 25 do 29,5 mm wiec mam więcej odpoczywać a poza tym super :) zdjęć nie mam bo chłopaki trenują nurkowanie główka w dol jeden pokazał tylko siusiaka a potem sie obrucil i nie chcial sie pokazac a drugi wogule się chował za bratem
Super bardzo się cieszę, że Ci się udało i jesteś w ciąży z bliźniakami ja od sierpnia miałam przerwę na forum i widzę dużo się u Ciebie zmieniło gratulacje kochana

reklama
Właśnie dostałam @ dwa dni wcześniej jak zwykle jak jiz wcześniej pisałam od sierpnia dostaje jak mi się podoba ale trochę się cieszę bo mam nadziej, że w styczniu dostanę dwa dni wcześniej i podejdę szybciej! ale pewnie z tych emocji dostanę jesxze później niż powinnam dostać yyy. I właśnie teraz się pojawił problem @ dostałam gdzieś po 19 taka brązowa i krew czy mam to liczyć jako pierwszy dzień czy lepiej jutro uznać to za pierwszy dzień bo nie wiem jak mam to traktować w styczniu jak w 2 dzień @ mam podać lek. Ahhh mogłam zapytać dr jak byłam ostatnio ale z tych emocji zapomniałam bo byłam tak przejęta z tego wszystkiego

Trzymamy kciuki za piękne widoki w czasie wizyt, wspaniałe wyniki badań i za same dobre wiadomości!
Cierpliwości dla wszystkich oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* [emoji173]

Już grudzień - kobietki, to bedzie nasza zima. Niech bedzie szczesliwsza od lata i jesieni razem wziętych :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze! Ruszamy do boju po nasze szczescia.
Listopad zakonczony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
Grudzień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

21: butterfly1331 - 2 badania prenatalne
21: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę

22: ambicja1987 - wizyta pęcherzykowa
24: sunrisea - betowanie 1
28: BeataWarszawa - badania prenatalne 1
28: kreatola - wizyta kontrolna w instytucie badań prenatalnych
28: Bonia86 - criotransfer
29: Maddie@ - badanie prenatalne
29: Mawila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: pixie_dixie - kontrola przed crio
31: jogo - test domowy

2017

02.01 - peeggy - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09.01 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03.01 - rybka14 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05.01 - rustynka - badania prenatalne 1
09.01 - liczka - wizyta przed crio
10.01 - jeera86 - początek stymulacji
11.01 - Maddi@ - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
06.02 - ema51 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!

Dziewczyny postanowiliśmy jeszcze raz spróbować w Bocianie. Jeśli się nie uda chcielibyśmy spróbować gdzie indziej. Czy możecie napisać mi jakie są ceny w waszych klinikach? Chodzi mi głównie o Warszawę. Invidmed, Novum?

Witam kochane ja juz po wizycie wszystko ok chłopaki rosną jak na drożdżach 720g i 696g przepływy prawidłowe 9% różnicy czyli się nic nie zwiększyło wiec super szyjka zamknięta 25 do 29,5 mm wiec mam więcej odpoczywać a poza tym super :) zdjęć nie mam bo chłopaki trenują nurkowanie główka w dol jeden pokazał tylko siusiaka a potem sie obrucil i nie chcial sie pokazac a drugi wogule się chował za bratem
Czyli siusiaki nadal nie zniknęły :Dcholercia

Dziewczyny - husann, motylku pięknych widoków na wizualne i samych dobrych wiadomości Kochane buziaki dla dzieciaczków od cioci Rybki i chłopaków :)

reklama
Do góry