reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie chcę się dzisiaj tego dowiedzieć jakiej płci człowieczki buszuja po moim brzuchu :) Wizytę mam o 15.30 jak wrócę dam znać :) No niestety bierze mnie przeziębienie jednak M mnie zaraził mam nadzieje ze nie rozłożyć mnie na maksa :(
To są kobity . Czekam na potwierdzenie :) :*
Mleko miodek i pod pierzyne

reklama
Mowie wczoraj do męża zrobimy listę pytań do lekarza bo na wizycie zapomnę. ....
Mówi a mogę się spytać o KD .? Ewentualnie wiesz jakby powiedzieli ze nie ma sesu Cię męczyć stymulacjami. ( mąż jest za KD ja za adopcjia jeśli by się ze mną nic nie dało zrobić )
Mowie pytaj kto pyta wie więcej. .....
Mowie a co chcesz zapytać. ?
Czy można adoptować polskie jajko ( mieszkam w Hiszpanii ) mówi nie chce małego Hiszpana czy innego tam. ... a nie daj Boże jakby wyszło czarne :rolleyes2:
Ha ha ha uśmiałam się. .......
Mowie to jedyne pytanie ......
Mówi tak pytanie na które muszę znać odpowiedz :rolleyes:
Wiadomo cała procedura co i jak to na pewno nam powie ale jak już coś ja bym chciał polskie jajko :)

Właśnie chcę się dzisiaj tego dowiedzieć jakiej płci człowieczki buszuja po moim brzuchu :) Wizytę mam o 15.30 jak wrócę dam znać :) No niestety bierze mnie przeziębienie jednak M mnie zaraził mam nadzieje ze nie rozłożyć mnie na maksa :(
Czekamy na wiesci ☺☺☺

Jak ostatnio mnie cos zlapalo to kupilam sobie pastylki do ssania i syropek firmy *spam* i mi pomoglo.

Mowie wczoraj do męża zrobimy listę pytań do lekarza bo na wizycie zapomnę. ....
Mówi a mogę się spytać o KD .? Ewentualnie wiesz jakby powiedzieli ze nie ma sesu Cię męczyć stymulacjami. ( mąż jest za KD ja za adopcjia jeśli by się ze mną nic nie dało zrobić )
Mowie pytaj kto pyta wie więcej. .....
Mowie a co chcesz zapytać. ?
Czy można adoptować polskie jajko ( mieszkam w Hiszpanii ) mówi nie chce małego Hiszpana czy innego tam. ... a nie daj Boże jakby wyszło czarne :rolleyes2:
Ha ha ha uśmiałam się. .......
Mowie to jedyne pytanie ......
Mówi tak pytanie na które muszę znać odpowiedz :rolleyes:
Wiadomo cała procedura co i jak to na pewno nam powie ale jak już coś ja bym chciał polskie jajko :)

Noooo co ty. Hiszpanie sa ladniejsi niz Polacy. A mixy podobno madrzejsze!!

Noooo co ty. Hiszpanie sa ladniejsi niz Polacy. A mixy podobno madrzejsze!!
Mój mąż jak juz nic ze mną się nie da zrobić to chce polskie jajko :) nie wiem jak wygląda cała procedura by jeszcze się tym nie interesowalam gdzieś jeszcze wierze w moje złote śliczne ( po mamusi ;)) jajko. ......
I ja jednak jestem za adopcja dziecka nie jajka

reklama
Do góry