Juz by wyszła beta przy takich zarodkach [emoji7]
Trzymam za Ciebie również mocne kciuki [emoji1317]
Czyli co robić jutro betę? będzie 10 dzień a w czwartek powtórzyć? lekarz mówił ze 12dpt betę a 14dpt test
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz by wyszła beta przy takich zarodkach [emoji7]
Trzymam za Ciebie również mocne kciuki [emoji1317]
Czyli co robić jutro betę? będzie 10 dzień a w czwartek powtórzyć? lekarz mówił ze 12dpt betę a 14dpt test
To mój mąż malował ja tylko mam pomysł pokazuje mu jak bym chciała a on działaAle pokoj w kwiatki ladnie pomalowalas. Pozatym jedna zlota raczka w domu wystarczy twoj maz nadrabia za was dwoje
Jak wiesz ja nie jestem za tymi wszystkimi kolorowymi tabletkami i strasznie serce mi się raduje jak słyszę że bez. ...Masz rację obawy miałam mega.
Osrana pupa perspektywa Cudna
Ja w dniu powtórzenia bety miałam wizytę, bo chciałam żeby spojrzał też na hormony itp, ewentualnie odjał/dodał leki.Po jakim czasie od pozytywnej bety umawiałyscie się do lekarza?