reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie chcę się dzisiaj tego dowiedzieć jakiej płci człowieczki buszuja po moim brzuchu :) Wizytę mam o 15.30 jak wrócę dam znać :) No niestety bierze mnie przeziębienie jednak M mnie zaraził mam nadzieje ze nie rozłożyć mnie na maksa :(
To są kobity . Czekam na potwierdzenie :) :*
Mleko miodek i pod pierzyne

reklama
Mowie wczoraj do męża zrobimy listę pytań do lekarza bo na wizycie zapomnę. ....
Mówi a mogę się spytać o KD .? Ewentualnie wiesz jakby powiedzieli ze nie ma sesu Cię męczyć stymulacjami. ( mąż jest za KD ja za adopcjia jeśli by się ze mną nic nie dało zrobić )
Mowie pytaj kto pyta wie więcej. .....
Mowie a co chcesz zapytać. ?
Czy można adoptować polskie jajko ( mieszkam w Hiszpanii ) mówi nie chce małego Hiszpana czy innego tam. ... a nie daj Boże jakby wyszło czarne :rolleyes2:
Ha ha ha uśmiałam się. .......
Mowie to jedyne pytanie ......
Mówi tak pytanie na które muszę znać odpowiedz :rolleyes:
Wiadomo cała procedura co i jak to na pewno nam powie ale jak już coś ja bym chciał polskie jajko :)

Właśnie chcę się dzisiaj tego dowiedzieć jakiej płci człowieczki buszuja po moim brzuchu :) Wizytę mam o 15.30 jak wrócę dam znać :) No niestety bierze mnie przeziębienie jednak M mnie zaraził mam nadzieje ze nie rozłożyć mnie na maksa :(
Czekamy na wiesci ☺☺☺

Jak ostatnio mnie cos zlapalo to kupilam sobie pastylki do ssania i syropek firmy *spam* i mi pomoglo.

Mowie wczoraj do męża zrobimy listę pytań do lekarza bo na wizycie zapomnę. ....
Mówi a mogę się spytać o KD .? Ewentualnie wiesz jakby powiedzieli ze nie ma sesu Cię męczyć stymulacjami. ( mąż jest za KD ja za adopcjia jeśli by się ze mną nic nie dało zrobić )
Mowie pytaj kto pyta wie więcej. .....
Mowie a co chcesz zapytać. ?
Czy można adoptować polskie jajko ( mieszkam w Hiszpanii ) mówi nie chce małego Hiszpana czy innego tam. ... a nie daj Boże jakby wyszło czarne :rolleyes2:
Ha ha ha uśmiałam się. .......
Mowie to jedyne pytanie ......
Mówi tak pytanie na które muszę znać odpowiedz :rolleyes:
Wiadomo cała procedura co i jak to na pewno nam powie ale jak już coś ja bym chciał polskie jajko :)

Noooo co ty. Hiszpanie sa ladniejsi niz Polacy. A mixy podobno madrzejsze!!

Noooo co ty. Hiszpanie sa ladniejsi niz Polacy. A mixy podobno madrzejsze!!
Mój mąż jak juz nic ze mną się nie da zrobić to chce polskie jajko :) nie wiem jak wygląda cała procedura by jeszcze się tym nie interesowalam gdzieś jeszcze wierze w moje złote śliczne ( po mamusi ;)) jajko. ......
I ja jednak jestem za adopcja dziecka nie jajka

reklama
Do góry