reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój mąż jak juz nic ze mną się nie da zrobić to chce polskie jajko :) nie wiem jak wygląda cała procedura by jeszcze się tym nie interesowalam gdzieś jeszcze wierze w moje złote śliczne ( po mamusi ;)) jajko. ......
I ja jednak jestem za adopcja dziecka nie jajka
Moj m bo to raczej po jego stronie lezy problem powiedzial ze jak z jego zolniezami nic sie nie poprawi to zgodzi sie na dawce. Zawsze to bedzie dzidzia ktora ja urodze wiec to jeszcze moze przelknac adopcji nie chce bo nie wie czy bylby w stanie pokochac cudze dziecko

Czekamy na wiesci ☺☺☺

Jak ostatnio mnie cos zlapalo to kupilam sobie pastylki do ssania i syropek firmy *spam* i mi pomoglo.
Właśnie M juz kupił pastylki do ssania i spray na katar wieczorem lipa z miodem i imbirem i w łóżeczku się wygzeje i może mnie nie rozłoży mam też domowy syrop z pędów sosny i jutro powinien przyjść pyłek pszczeli :)

Powodzenia dzisiaj, dziewczyny!
Rybko, dużo zdrówka i trzymam kciuki, żeby bąble pokazały, co mają między nogami :)

Ja po wcześniejszej wizycie u mojego ulubionego teścia znów wpadłam w szał :-\ Dziecko mi się tylko denerwowało cały wieczór niepotrzebnie :-\ Mój mąż na koniec powiedział, że chyba lepiej, żebym ograniczyła spotkania z jego tatą - jestem za. Po akcji przy pierwszym podejściu dużo stracił w moich oczach. Teraz denerwuje mnie non stop. Wczoraj wybrał chrzestną dla Stasia, a potem chciał mi zmieniać projekt domu, przestawiać ściany i ustawiać meble w domu, który mam nadzieję powstanie w przyszłym roku. Sama już nie wiem- ja jestem nienormalna czy on? :-\

Mój mąż jak juz nic ze mną się nie da zrobić to chce polskie jajko :) nie wiem jak wygląda cała procedura by jeszcze się tym nie interesowalam gdzieś jeszcze wierze w moje złote śliczne ( po mamusi ;)) jajko. ......
I ja jednak jestem za adopcja dziecka nie jajka
Ewunka, a dlaczego nie KD?

Cześć Dziewczyny kurcze ja już się tak denerwuję przed środową wizytę - wciąż w gatki zaglądam a tu @ nie ma - Boszeeee pewnie w środe przyjdzie i znów dooktor będzie mi musiał tak grzebać - ale to wszystko jest pokrecone - nic nie idzie przewidzieć ...coś mnie pobolewała prawa strona mam nadzieje że to nie torbiel znowu jakaś - bo już niechce tej antykoncepcji brać .....Hopppe a Ty dostałaś okres ???

Butterfly:biggrin2: skąd ja to znam , hihihi - u mnie teście już od lutego nie byli - przyjechali zobaczyc tylko jak się urządziliśmy i tyle - a jak moja Kochana teściówka powiedziała że prawdziwy dom to - dom w ktorym w łóżeczku płacze małe dziecko - to myślałam ze w py.. zarobi ;-) ;)no i nic ja mam spokój , narazie ....

reklama
Butterfly:biggrin2: skąd ja to znam , hihihi - u mnie teście już od lutego nie byli - przyjechali zobaczyc tylko jak się urządziliśmy i tyle - a jak moja Kochana teściówka powiedziała że prawdziwy dom to - dom w ktorym w łóżeczku płacze małe dziecko - to myślałam ze w py.. zarobi ;-) ;)no i nic ja mam spokój , narazie ....
Ja teściową mam super. Bardzo ją lubię. Z teściem też się dogadywałam do czasu pierwszych zastrzyków. Zrobił wtedy akcję, której mu nie zapomnę. Teraz kupiliśmy działkę i jemu się wydaje, że on ten dom będzie budował, we wszystko się miesza, a ja go pacyfikuję. Wczoraj puściły mi nerwy i podniosłam głos, pomogło. Teść jest despotą, ale ja sobie nie dam wejść na głowę i sobą dyrygować. Zdenerwowałam się, bo tylko mnie potem brzuch bolał :-\

Do góry