reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miłego dnia dziewczyny :)
Powodzenia na punkcji,transferach i wizytach [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja dziś juz 8 dpt i chyba zaczynam lekko swirowac ;)
Dziś mi się śniło, że byłam w ciąży, zaczęła się akcja porodowa a obudziłam się jak mieli mi dać znieczulenie ;)
Na szczęście zgodnie z sennikiem to dobry znak ;)
Musze sobie dziś wymyślić coś co zajmie mi głowę, żeby nie myśleć czy ta @ jutro przyjdzie czy nie :/

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno nie przyjdzie :)
Myslisz ze wytrzymasz przez weekend bez zrobienia testu ? [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja polecam zrobienie sikacza. Jak wyjdzie negatyw to wiadomo ze z krwi moze sie zmienic itp ze test niedokladny. Nie zalamuje sie czlowiek od razu, a jak wyjdzie druga kreska to jiz wiadomo co oznacza :-).... powodzenia dzis dziewczynki na wizycie, crio I punkcji. Trzymam za Was kciuki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja polecam zrobienie sikacza. Jak wyjdzie negatyw to wiadomo ze z krwi moze sie zmienic itp ze test niedokladny. Nie zalamuje sie czlowiek od razu, a jak wyjdzie druga kreska to jiz wiadomo co oznacza :-).... powodzenia dzis dziewczynki na wizycie, crio I punkcji. Trzymam za Was kciuki

W ktorym dniu mozna juz probowac robic sikacza ? (Przy dwudniowej kropce)

W ktorym dniu mozna juz probowac robic sikacza ? (Przy dwudniowej kropce)

Ja.niestety nie.mam doswiadczenia. Zrobilam test w 10dpt ale wynik byl negatywny I taki rowniez byl z krwi. Tez mialam.2dniowego kropka. Mysle ze.kolo 12 dpt mozna.juz uzyskac wynik prawdziwy aczkolwiek twierdze iz kazdego to.indywidualna sprawa. Zalezy chyba tez od czulosci testu. Powodzenia :-)

Musze wytrzymać :)
Z tymi sikaczami różnie bywa, nie chce się jakoś nastawiać.
Póki co wszystko zweryfikuje @

A termin @ wyliczylas od dni punkcji ?
Ja sie zastanawiam kiedy u mnie ewentualnie mogla by przyjsc bo ja biore crinone dopochwowe a w tamtym miesiacu dostalam 4 dni po odstawieniu wiec mysle ze leki tez moga opoznic przybycie @ i chyba tez sie nie ma co tym łudzic jesli faktycznie nie przyjdzie w oczekiwanym terminie...

Miłego dnia dziewczyny :)
Powodzenia na punkcji,transferach i wizytach [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja dziś juz 8 dpt i chyba zaczynam lekko swirowac ;)
Dziś mi się śniło, że byłam w ciąży, zaczęła się akcja porodowa a obudziłam się jak mieli mi dać znieczulenie ;)
Na szczęście zgodnie z sennikiem to dobry znak ;)
Musze sobie dziś wymyślić coś co zajmie mi głowę, żeby nie myśleć czy ta @ jutro przyjdzie czy nie :/

Beatko nie przyjdzie nie mysl tyle :)

reklama
Do góry