reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane!! Jestem tu "nowa" chociaż mam już jednego dzidziusia z in vitro właśnie ma już 6latek nie wiem kiedy to zleciło... ale staramy się z mężem o rodzeństwo dla mojego Milana. Mieszkamy w niemczech leczymy się w Berlinie póki co jesteśmy bardzo zadowoleni poprzednie in vitro też odbyło się w tamtej klinice ale teraz Pani doktor zaproponowała nam embrioskop??????? Nie mam pojęcia o co chodzi z tego co tłumaczyła jest to obserwacja zarodka ? Komórki? Os samego początku nie wiem czy nam to potrzebne... bo cena dość wygórowana... jasne zapłacę każe pieniądze ale najpierw muszę wiedzieć czy warto może któraś z was miała? Czytam was bardzo dluuuugo ale nigdy nie było odwagi się odezwać... serdeczne gratulacje dla Ciebie Pisanka!!! Eweline i Ewunka za Twoje samozaparcie jesteście cudowne! Oczywiście pozdrawiam wszystkie starające się dziewczyny :biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
3-4 w prawym jajniku, lewy niemal całkowicie niedostępny. Niewiadomo czy będą próbować. Miałam długi protokół. Troszkę mnie uspokoiłas z tym znieczuleniem [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dasz rade :)
Ja się zawsze z moja dr śmieje, że jak mam wytrzymać kilku-kilkunasto godzinny poród, to te badania i zabiegi przy tym to pikuś ;) ledwie rozgrzewka ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to wogole nie boli, moze bardziej nieprzyjemne sa dwa uklucia znieczulenia miejscowego ale poza tym nic nie czulam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wrrrr..... a te 400 km zawsze można przeleciec [emoji6]
Pozdrawiam dziewczyny i życzę spokojnej nocy. Od jutra wolne , więc będę miała okazję nadrobić posty. [emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a któraś z Was podchodziła do crio w Białymstoku w szpitalu . Jak się rozliczalyscie za transfer. Bo podobno można przelać i nie pobieralam kasy a się okaże że gotówa :szok:
Rustynka po transferze dostajesz kartkę z danymi do przelewu kwoty 767 zl. Masz 7 dni na przelew. Później dostajesz listownie do domu fakturke ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana to pujdziesz do banku albo bankomatu :) nie martw sie tym teraz
Napewno jest z tego wyjscie byc moze po transferze bedziesz misiala podjechac do artemidy zeby uiscic oplate. Artemida za transfer i tak pozniej przelewa kase. Takze nie stresuj sie niepotrzebnie :*
Tak jest tylko przy pierwszy transferze. Przy kolejnych dostaje się dane do przelewu w szpitalu. Ja placilam 767 zl.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry