reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mysle, ze okres przychodzi zazwyczaj po odstawieniu progesteronu. Ja dostalam dopiero jak odstawilam a wczesniej sie nie spodziewalam ze dostane, bo to.tak dziala. Oczywiscie sa wyjatki, pewnie w zaleznosci jakie dawki hnmm

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam 600 mg prog na dobę i okres przyszedł 2 dni przed beta w 28 dc jak zawsze

Dzień dobry .
Powodzenia dziś
20161027_064026.jpg

Załączniki

• 20161027_064026.jpg
    20161027_064026.jpg
    855,2 KB · Wyświetleń: 524
Hej. A jak to jest cenowo? Płaci się za jeden transfer i za mrożenie zapłodnionych komórek ? Każda próba jest tyle samo płatna ? To jak chcę zrobić z preselekcją zarodka i to jest łączny koszt 30 000 i uda mi się dopiero za 3 razem to wydam 90 000 ? [emoji33]przepraszam za oczywiste dla Was pytanie, ale jeszcze nie byłam w klinice a na necie nie znalazłam informacji. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie [emoji8]

Kochana powodzenia zycze dzis [emoji8] jak dlugo sobie wolne wzielas ? Ja caly tydzien po transferze a w drugim wracam juz do pracy :/
Masz racje jakos mi z glowy wylecialo ze istnieja jeszcze samoloty [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja póki co w poniedziałek chce iść do pracy a jeśli we wtorek będzie transfer to wtedy pomyślę.
Dziękuję właśnie założyli mi wenflon i czekam :-)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim... Kochane 18.10 miałam pik up pobrano 36 kumulusow... Wow dużo;) zapłodniono 6 a 21 zamrożone z tych 6 jeden przetrwał do blastki klasy B :) jednak dostałam hiperstymulacji... Wróciłam do domki przelezalam wtorek i z środy na czwartek o 3 złapał mnie straszny ból... Brzucha był jak balon odrazu poiechalm na nocna izbę przyjęć... Oczywiście w szpitalu wielkie zamieszanie co to wogole jest.. Położyli mnie na oddział w czwartek 20.10 dostałam kroplowki z paracetamol... Pobrali krew i tyle cały piątek sobotę niedziela przelezalam na sali bez badań i czego kolwiek dostajac tylko paracetamol w poniedziałek czułam się okropnie od rana nudności lekarz wkoncu się zainteresował.. Zrobił usg i że płyn mi się wylal, pobrali krew gdzoe już wogole niechciales lecieć same skrzepy ja blada jak ściana i wyszło że cała morfologia jest do bani ilość białych krwinek była ogromna... Pojechałam na rentgen dostałam clexane paracetamol i jakoś lek domiesniowy że cała noc wymiotowalam myślałam że umrę i ciśnienie niskie.... Od wtorku lepiej wszystko i ciśnienie i ja kolorów nabralam clexane w brzuch i o... Wczoraj duszności nie.duze zrobili rentgen lekarz kardiolog powiedział że nie jest źle że trochę płynu.dostalo się do otrzewnej ale to się wchłonięcia a rączek zejdzie i wogole dużo pić i dieta białkowa okey.... Dziś rano już niechcialam paracetamolu bo nie boli mnie brzuch i po co się faszerowac... ODDEXHEM nie jest źle szybciej się męczę ale już jem chodzę.do.lazienki sama i.wogole brzuch trochę spadł... Na pytanie do.wrednej pani doktor która o hipersrymulacji wie tyle co z Google zapytałam po obchodzie kiedy wyjdę bo powiedziała że wszystko.sie poprawiło tylko coś z krzepnieciem krwi jeszcze nie idealnie ale morfologia wróciła do normy itd bo powiedziała że rekonwalescencja będzie jeszcze długa no okey rozumiem i pytam kiedy wyjdę a ona domnie że za dwa tyg.... Dziewczyny naprawdę ja tu mam tyle.lezec??? Wypisze chybaa sie syna własne żądanie w niedzielę bo to już 10dni.jak tu leżę.... Clexane mogę brać w domu a hiperka się nie.rozwinie bo ja niejestem w ciąży i.zadnych hormonów już nie biorę....pomocy :(

reklama
Hej. A jak to jest cenowo? Płaci się za jeden transfer i za mrożenie zapłodnionych komórek ? Każda próba jest tyle samo płatna ? To jak chcę zrobić z preselekcją zarodka i to jest łączny koszt 30 000 i uda mi się dopiero za 3 razem to wydam 90 000 ? [emoji33]przepraszam za oczywiste dla Was pytanie, ale jeszcze nie byłam w klinice a na necie nie znalazłam informacji. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie [emoji8]
Jesli bedziesz miala mrozaki to crioyransfer jest tanszy. A jesli nie i bedziesz do kazdego ppdejscia zaczynac stymulacje to niestety bedzie to pelny koszt plus leki

Do góry