gosia321
Fanka BB :)
Mam nadzieje i wierze ze tak jest :*Gosia ja tez mialam bole brzucha po lewej bo tam zostal podany kropek i tam sie wgryzl
Twoj tez sie tam wgryza... wierze w to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje i wierze ze tak jest :*Gosia ja tez mialam bole brzucha po lewej bo tam zostal podany kropek i tam sie wgryzl
Twoj tez sie tam wgryza... wierze w to
Ja brałam 600 mg prog na dobę i okres przyszedł 2 dni przed beta w 28 dc jak zawszeJa mysle, ze okres przychodzi zazwyczaj po odstawieniu progesteronu. Ja dostalam dopiero jak odstawilam a wczesniej sie nie spodziewalam ze dostane, bo to.tak dziala. Oczywiscie sa wyjatki, pewnie w zaleznosci jakie dawki hnmm
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam 600 mg prog na dobę i okres przyszedł 2 dni przed beta w 28 dc jak zawsze
Ja póki co w poniedziałek chce iść do pracy a jeśli we wtorek będzie transfer to wtedy pomyślę.Kochana powodzenia zycze dzis [emoji8] jak dlugo sobie wolne wzielas ? Ja caly tydzien po transferze a w drugim wracam juz do pracy :/
Masz racje jakos mi z glowy wylecialo ze istnieja jeszcze samoloty [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe kochana a co ty swiatecznie z tabli choinke juz ukladaszDzień dobry .
Powodzenia dziś Zobacz załącznik 780222
Jesli bedziesz miala mrozaki to crioyransfer jest tanszy. A jesli nie i bedziesz do kazdego ppdejscia zaczynac stymulacje to niestety bedzie to pelny koszt plus lekiHej. A jak to jest cenowo? Płaci się za jeden transfer i za mrożenie zapłodnionych komórek ? Każda próba jest tyle samo płatna ? To jak chcę zrobić z preselekcją zarodka i to jest łączny koszt 30 000 i uda mi się dopiero za 3 razem to wydam 90 000 ? [emoji33]przepraszam za oczywiste dla Was pytanie, ale jeszcze nie byłam w klinice a na necie nie znalazłam informacji. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie [emoji8]