reklama
Mawila
Fanka BB :)
Hej, jestem tu nowa. W piątek 14.10. miałam drugi transfer (mrozaczek 4AB). Leczę się w Białymstoku. Testuję w piątek 21.10. Mam nadzieję, że się uda, tylko to czekanie...... czy któraś z Was stosuje prolutex (w zastrzykach) lub crinone (w żelu) ? Zastanawiam się czy będę mieć wystarczający progesteron.
katharina203
Ja mam 6 lutein dopochwowo...3 duphastony i 2 Prolutexy...mam ich juz dosc...Hej, jestem tu nowa. W piątek 14.10. miałam drugi transfer (mrozaczek 4AB). Leczę się w Białymstoku. Testuję w piątek 21.10. Mam nadzieję, że się uda, tylko to czekanie...... czy któraś z Was stosuje prolutex (w zastrzykach) lub crinone (w żelu) ? Zastanawiam się czy będę mieć wystarczający progesteron.
no to musze kupic dzisiaj dobrze ze tutaj trafilamWino na endometrium
Ananas podobno pomaga w zagniezdzeniu
Ananas 3 dni przed transferem po 2 plastry dziennie i 3 dni po
ema51
Oj... Ja wam namotam...
Okazalo sie ze niespodziewanie zajrzal do mnie dzis przyszly szwagier przelotem... Wiec ja biegiem na bete i beta 5499!!!!!
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Okazalo sie ze niespodziewanie zajrzal do mnie dzis przyszly szwagier przelotem... Wiec ja biegiem na bete i beta 5499!!!!!
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mawila
Ja mam 6 lutein dopochwowo...3 duphastony i 2 Prolutexy...mam ich juz dosc...
Mi duphaston (3 razy dziennie) nic nie dał. W dniu robienia bety przy pierwszym transferze progesteron wyniósł 0,1 więc ciąża by się i tak nie utrzymała. Cała nadzieja teraz w tych wynalazkach (prolutex i crinone)
W moim mieście tylko merlot jest czerwone wytrawne jest bardzo smaczne za całe 35 złu mnie ananas tez juz zakupiony jutro jeszcze kupie w bialymstoku
A wino z alkoholem czy bezalkoholowe ??
Jak bez alkoholu to mozesz jakies polecic
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Leki ja już mam rozpisane i wykupione Ciekawi mnie tylko czemu clexane dał mi 100% płatne..bo zapłacę 130 zamiast 13.nie mam pojęcia mam nadzieje że jutro się wszystkiego dowiem , co jeść pić i co sie bierze za leki
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
malinuś
Ja właśnie zrobię progesteron w czwartek, moze faktycznie mam tez za niskie dawki bo 3x2 i 1x1 lutagen, niestety prolutex mnie uczulał.Mi duphaston (3 razy dziennie) nic nie dał. W dniu robienia bety przy pierwszym transferze progesteron wyniósł 0,1 więc ciąża by się i tak nie utrzymała. Cała nadzieja teraz w tych wynalazkach (prolutex i crinone)
reklama
Mawila
U mnie pierwszy transfer nie udał się właśnie ze względu na niski progesteron więc teraz będę chuchać i dmuchać, żeby progesteron był wysoki oczywiście mam nadzieję, że wraz z betą a Ty jesteś po transferze? Kiedy testujesz?Ja właśnie zrobię progesteron w czwartek, moze faktycznie mam tez za niskie dawki bo 3x2 i 1x1 lutagen, niestety prolutex mnie uczulał.
Podziel się: